Спечелете 2 смартфона Huawei P9


Краен срок - 31 май 2016

Здрасти. Искаме да съберем снимки на красиви детайли от баловете.

Ако си търсиш нещо за хейт – хикс на таба.

Ако не, супер. Давай!

Как да участвам

1. Попълваш регистрацията
2. Избираме 9 кандидата
3. Фотографът ни снима с Huawei P9 по време на баловете им
4. Качваме снимките тук
5. Печели 1 от тях, най-харесваната; награда има и за този, който е на снимката, и за един от гласувалите за нея

Активацията ще протече в 2 фази. Фаза 1 - Регистрационна форма - събира регистрации на участващите за професионални снимки с P9 на бала. Авторските права на всички снимки, заснети от фотографa на Huawei принадлежат  на  „СПОТС МЕДИА" ООД и могат да бъдат публикувани на Лендинг страницата www.beautyindetail.bg, на Фейсбук страницата на Huawei Bulgaria Mobilе и Инстаграм профила на Huawei, както и да бъдат използвани за рекламни цели, без да е необходимо каквото и да е съгласие от лицата на снимките. С приемане на ностоящите общи условия те дават съгласието си всичики материали, събрани при провеждане на "С фотограф на бала" да бъдат използвани от „СПОТС МЕДИА" ООД както намери за добре.

След като приключи фаза 1 (до 10ти май 2016) тази страниица изчезва  и автоматично стартира Фаза 2 - Фотографии - фийд, който дърпа съдържание от страницата на Huawei Bulgaria Mobile във Facebook. Фийдът става homepage след 13ти май.2016.

За да участва в Активацията, лицето по т. 5.3 следва да:

a/ даде доброволно своето Име, Име и фамилия на абитуриента, е-Мейл за участие, Телефон за връзка, Кое училище завършва абитуриентът, Град, Дата на бала.

Наградите в "С фотограф на бала" се раздават на състезателен и случаен принцип. На дата 01.06.2016  се теглят двама победители, които ще спечелят по един мобилен телефон Huawei p9.

Всеки участник в "С фотограф на бала" влиза веднъж в базата данни и има равен шанс с всички други за спечелването на наградата.

Двама участника ще бъдат изтеглени като победители за по 1 (един) брой награда - мобилен телефон Huawei p9.

Победителят ще бъде уведомен в срок от 7 работни дни от краят на Активацията на ФБ страницата на Huawei Bulgaria Mobile и на интернет-страницата www.beautyindetail.bg. Победителят в рамките на 7 дни от обявяването, че е победител, трябва да се свърже с Организатора на ФБ страницата на Huawei Bulgaria Mobile посредством лично съобщение. Ако в този срок той не се свърже с Организатора, означава, че автоматично се отказва от наградата и претенции си към нея.

Наградата ще бъде предоставена на победителя в рамките на срок от 1 месец от момента, в който победителя се свърже с Организатора.

Наградата от Активацията е мобилен телефон Huawei p9.

Участник може да се включи за спечелване на мобилен телефон Huawei p9 в периода 28.04.16 г. до 31.05.16 г., като победителите се обявяват на 01.06.2016.

Участниците, спечелили награди от Активацията, се обявяват на в Лендинг страницата на Активацията на адрес www.beautyindetail.bg  с името, фамилията им и с профилната им снимка, която използват за Fаcebook, както и на ФБ страницата на Huawei Bulgaria Mobile.

Участниците, спечелили награда от "С фотограф на бала", ще бъдат обявени на ФБ страницата на Huawei Bulgaria Mobile и на интернет-страницата  www.beautyindetail.bg . Те са задължени в срок от 7 дена да се свържат с Организатора посредством лично съобщение във ФБ на страницата на Huawei Bulgaria Mobile, за да могат да получат своята награда. В уведомлението на спечелилия участник трябва в срок от 7 дни да бъдат предоставени данните му за връзка и доставка – име и фамилия, e-mail, град, пощенски код, точен адрес и телефон.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара