Спечелете всяка седмица опаковка храна Hill’s за вашия домашен любимец


Краен срок - конкурсът е ежеседмичен

За да участват в конкурса, участниците трябва да качват снимки на своите домашни любимци като коментар към седмичния анонс на конкурса, който ще бъде правен всеки понеделник.

Качвайки снимката, участникът трябва да поясни къде и как се е сдобил със своя домашен Любимец.

Снимките не трябва да надвишават 2MB по размер и само JPEG, JPG, PNG, GIF, формати са приети.

Един участник може да участва с неограничен брой снимки, но само ако всяка една е на различен домашен любимец, който притежава. Участниците могат да участват с по една снимка на конкретен Любимец.

Всички фотографии трябва да бъдат лични, направени от човека, който участва с тях. Това е отговорност на всеки участник, който гарантира, че изображенията, с които участва не нарушават авторското право на трета страна или каквито и да било закони. Участниците трябва да гарантират, че представената от тях фотография е собствена и притежава авторските права за нея.

Всеки участник предоставя световен, неотменим, постоянен лиценз на Hills Pet Nutrition да включва някои или всички от представените снимки в публикации, интернет страници и / или всякакви рекламни материали.

Всички фотографии, представени в конкурса трябва да зачитат целостта на животните и не трябва да са причинили вреда на същите. Ситуациите, изобразени на снимките не трябва да обиждат любителите на домашни любимци.

Победителят ще бъде избриран всяка събота, на принципа "най-много харесвана снимка".

На всеки победител ще бъде изпращана награда от Hill’s – тестова опаковка храна подходяща за съответното куче или котка. 


Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

  1. zdrveite iskam da popitam za konkursa dali oshte e validen

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, конкурса е от преди година, така че е малко вероятно още да продължава. Не намерихме информация в страницата на Hill's, но пък видяхме, че редовно организират други конкурси, така че може да се включите в тях.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара