Спечелете 3 комплекта лак за нокти и топ лак Prodigy Gel


Краен срок - 26 май 2016

Оцветете лятото с Golden Rose и Miss Bloom!

Маникюрът в ярък цвят е повече от задължителен за топлите дни, а още по-задължително е той да е достатъчно издръжлив и да остане непокътнат, докато сме на морска или СПА ваканция, или просто искаме да прекарваме времето си в по-приятни занимания, отколкото да го губим за посещения в салона!

Затова Golden Rose създадоха PRODIGY GEL – гел лак за нокти без изпичане. Той е иновативен продукт, създаден за модерната и динамична жена, която държи на маникюр с наситен цвят, качество и блясък. За него не ви трябва UV лампа, нито много време, тъй като само в две стъпки ще се сдобиете с устойчив лак, дори в домашни условия!

Обичате класическото червено или сте почитателка на модерните и тази година пастели? Prodigy Gel се предлага в богата палитра от 23 наситени цвята, сред които всяка дама ще открие своя фаворит. В допълнение към него ще откриете и задължителния топ лак, който запечатва цвета и му придава така желания блясък.

Нанесете основния цвят, изчакайте да изсъхне, а след това нанесете топ лака – това са двете стъпки, които ще ви осигурят истински гел маникюр у дома. А премахването е също толкова лесно – с обикновен лакочистител!

Сега Miss Bloom и Golden Rose подаряват три комплекта лак за нокти и топ лак Prodigy Gel!

Под публикацията за играта в нашата Facebook страница оставете като коментар отговор на въпроса: Колко цвята наброява палитрата на Golden Rose PRODIGY GEL?

След една седмица ще изберем три наши читателки, които ще се радват на страхотен маникюр в домашни условия. Успех!

Срок на играта: 19 – 26.05,16

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара