Спечелете екскурзия за двама в Тоскана и 1500 медальона за снимка


Краен срок - 15 юни 2016

Стъпка 1: всеки клиент закупил един или повече продукти от марките Dove, Rexona, Clear и/или Signal от dm филиал в България, с обща стойност на закупените продукти от марките Dove, Rexona, Clear и/или Signa от минимум 7.00 лв с включен ДДС, може да получи от касата в съответния филиал карта „Лоялен клиент“ заедно със стикер/стикети (броят се уточнява според механизма по-долу).

В периода на провеждане на Кампанията за всяка покупка на продукти с марките Dove, Rexona, Clear и/или Signa на стойност минумум 7.00 лв. с ДДС клиентът получава 1 стикер, който следва да залепи в картата „Лоялен клиент”. Клиентът трябва да запази и касовите бележки за всички извършени покупки на посочените марки, които да представи на Организатора, съгласно посоченото в този Официален правилник. С цел избягване на съмнение при определяне на броя на стикерите, Организаторът уточняват следното: ако клиент закупи от dm филиал в България продукти на обща стойност 30 лв., и от издадената касова бележка е видно, че един или повече от закупените продукти е с марка Dove, Rexona, Clear и/или Signal, и стойността на закупените продукти от изброените марки е минимум 7 лв. и максимум 13,99 лв. лв., то клиентът ще получи един стикер. Ако стойността на закупените от клиента продукти с марка Dove, Rexona, Clear и/или Signal е от 14 лв. до 20,99 лв., той ще получи два стикера, и т.н.

Стъпка 2: След като клиентът събере 7 (седем) стикера и ги залепи в своята карта „Лоялен клиент“, той следва да предаде картата на касата на който и да е от dm филиалите и ще получи моментна награда– медальон за снимка.

Броят на моментните награди е ограничен (съгласно посоченото в т.6 по-долу), като след изчерпване на осигурените моментни награди, Организатора не дължи на клиентите, събрали и залепили в картата „Лоялен клиент” седем стикера, връчването на моментна награда. Ако клиентът не е събрал и залепил в картата „Лоялен клиент” 7 (седем) стикера, той не може да участва в Кампанията.

Стъпка 3: При предаване на картата „Лоялен клиент“ на касиера в съответния dm филиал, частта от картата, на която са залепени 7-те стикера се откъсва от касиера и остава на касата в магазина. Другата част от картата „Лоялен клиент” остава за клиента и с нея той/тя може да участва в томбола за голямата награда – екскурзия за двама в Тоскана, Италия, като на гърба на картата клиентът трябва да попълни следните данни: име, фамилия и телефон за връзка, както и да допише изречението, изписано на гърба: „Най-незабравимия си летен спомен пазя от ...“

Стъпка 4: Клиентът следва да пусне вече попълнената от него част от картата „Лоялен клиент“ в специалната урна - „пощенска кутия“ на касата в съответния търговски обект от веригата на дм България ЕООД. Независимо дали клиентът е получил моментна награда – медальон за снимка, или не (поради изчерпано количество на медальоните), той може да участва в томболата за Голямата награда, ако е събрал и залепил всички 7 стикера в картата „Лоялен клиент“ и е изпълнил Стъпка 3.


Малки награди: За периода на Кампанията са осигурени общо 1500 (хиляда и петстотин) малки награди – медальон за снимка. До изчерпване на посочените подаръчни количества всеки, който получи и залепи седем стикера-марки в карта „Лоялен клиент,“ ще получи медальон. При изчерпано количество награди в определен(и) dm обект(и), това ще бъде обявено с пост на www.facebook.com/dovebg не по-късно от 1 ден след изчерпването на количеството.

Голяма награда: Екскурзия за двама в Тоскана ориентировъчно в периода юли-август 2016 г., осигурена чрез туристическа агенция Rozzi Travel, за сметка на Организатора Юниливър България ЕООД.(Роззи Травел ЕООД, ЕИК 175272816, със седалище и адрес на управление гр. София, бул. Васил Левски 126А).

Голямата награда „Екскурзия за двама в Тоскана” включва:

Самолетни билети за двама София – Рим (летище Чампино)– София с директен чартърен полет с авиокомпания Wizz air с включени летищни такси и багаж за всеки от пътниците с размери 42x32x25 см.
2 нощувки със закуска в хотел 4*, който ще бъде избран допълнително от Организатора.
Трансфери летище – гара (Термини, Рим) – летище
Влакови билети Рим – Флоренция – Рим - за двама – първа класа
Екскурзията по програмата за втория ден (вж. по-долу);
Медицинска застраховка за пътуване в чужбина за всеки от пътуващите с общо покритие 10 000 евро.

Наградата не включва:
· Общинска/туристическа такса в хотела;
· Голям салонен багаж по време на полета;
· Разходи от личен характер, включително за храна, извън осигурената от хотела закуска.

Голямата награда ще бъде изтеглена на 20.06.2016 г. от комисия от представители на Организатора („ЮНИЛИВЪР БЪЛГАРИЯ” ЕООД) в присъствието на нотариус. Голямата награда ще бъде изтеглена измежду всички участници, които са пуснали попълнената част от картата „Лоялен клиент“ в промо урната-пощенска кутия на касата в dmфилиалите , на случаен принцип. Ще бъде изтеглен 1 (един) печеливш и 1 (един) резервен участник. Комисията ще състави протокол за извършеното теглене на наградите, който ще бъде публично обявен на 21.06.2016 г. на www.facebook.com/dovebg.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара