Спечелете тридневна почивка в Будапеща


Краен срок - 29 май 2016

Всеки посетител на Международния кулинарен фестивал "България посреща вкусовете на света", ще има възможността да спечели от томболата на Chriss Air (Крис Еър) и Bulgaria Air!

Наградата е пакет за пътуване до Будапеща с включен самолетен билет и 3 нощувки за двама със закуски в тризвезден хотел.

Гостите на фестивала от седемте града, които са попълнили регистрационната форма, ще участват в лотария. На случаен принцип на 29-ти май, ще бъде изтеглен и обявен късметлията, който ще може да прекара незабравими мигове в унгарската столица

Заповядайте на фестивала в Galleria Stara Zagora (12.05), Galleria Burgas (14.05), Mall Plovdiv (16.05), Interhotel Veliko Tarnovo (18.05), Mall Rousse (20.05), Grand Mall Varna (22.05), Bulgaria Mall (28.05) и Mall of Sofia (28.05), за да се насладите на вкусна храна, отбрани вина и да опитате късмета си, за спечелване на екскурзия до ‪#‎Будапеща‬

Всички верни и коректно попълнени регистрации ще бъдат събрани и печелившият ще бъдат изтеглен на случаен принцип на 29-ти май 2016 г.

В наградата не се включват разходите за трансфери, джобни пари, обеди и вечери и всякакви други пътни разноски. Наградата не може да бъде разменена за пари в брой, не може да бъде ползвана от трето лице, а маршрутът не може да бъде променен.

Необходимо е победителят да направи потвърдена резервация преди използването на самолетните билети. Резервацията е възможна при наличност на места по съответните полети. Пътуването трябва да е приключило до 31-ви октомври 2016 г.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара