Спечелете оригинален детски часовник Disney с любимите герои на всички деца


Краен срок - 31 май 2016

Ние, от Timer.bg имаме за цел да Ви предложим възможно най-голям избор от модели и да задоволим и най-капризните си клиенти. Но не искаме забравяме и за нашите най-малки клиенти, тази играта е посветена на тях - специално на Празника на детето - Първи Юни!

Ето и какви са правилата на нашата томбола:

За да участвате в играта е необходимо да се регистрирате на една от следните страници в нашия сайт или във Facebook (по избор):

    в нашия сайт: https://timer.bg/win-watch

    във Facebook: https://www.facebook.com/Timerbg/app/143103275748075/

Специално за деня на детето - 1-ви юни, Timer.bg Ви подарява оригинален детски часовник Disney с любимите герои на всички деца!

Компанията „Уолт Дисни“ е една от най-големите и популярни американски компании за забавления. Детските модели можете да намерите в сайта Timer.bg - официален представител за България.

За да участвате в томболата, моля отговорете на въпроса и попълнете Вашия имейл адрес и телефонен номер за връзка.

Победителят в играта ще бъде изтеглен на лотариен принцип между всички участници и ще може да си избере измежду наличните модели детски часовници Disney в сайта Timer.bg.

Шансовете Ви за спечелване на месечната награда се увеличават с една допълнителна регистрация, за всеки Ваш приятел, който поканите и се включи в играта.

Наградата не може да бъде върната или заменена за паричната и равностойност. Ако по някаква причина не успеем да се свържем с победителят в рамките на една седмица (7 календарни дни), наградата ще бъде предоставена на друг участник, изтеглен на лотариен принцип.


Пожелаваме на всички участници успех в играта и ви съветваме да каните Вашите близки и приятели, за да увеличите шансовете си за победа!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара