Спечелете 2 двойни билета за концерта на Енрике Иглесиас


Краен срок - 13 май 2016

Пролетта е вече тук, а ние я посрещнахме с нови аксесоари! Споделете ни в коментар "Кой е любимия ви пролетен аксесоар?" и спечелете 2 двойни билета за концерта на Енрике Иглесиас на 14-ти в Арена Армеец - София. Желаем успех на всички!

Участието в играта "Кой е любимия Ви пролетен аксесоар?" не е обвързано с покупка. В играта могат да вземат участие всички лица, които в посочения период за провеждане и са отговорили с коментар под поста във Facebook страницата на Paradise Center. Всеки участник има право на едно участие в играта. В промоционалната игра  не могат да участват служителите на дружеството Организатор.

Наградите ще бъдат изтеглени на 13.05.2016 г. в 11 ч. чрез автоматизиран софтуер (на случаен принцип) и се обявяват публично на Facebook страницата на Paradise Center.  Мястото на провеждане на Играта е Facebook страницата на Paradise Center: https://www.facebook.com/paradisecenterbulgaria/?fref=ts. Награди ще получат две лица измежду всички участници в играта,  а именно: 2 двойни билета за концерта на Енрике Иглесиас на 14ти май 2016г. в Арена Армеец - София.

Всеки посетил страницата на Paradise Center: https://www.facebook.com/paradisecenterbulgaria/?fref=ts и отговорил чрез коментар под поста: "Кой е любимия Ви пролетен аксесоар?",  може да участва в играта за спечелване на Наградите, посочени в т.5. по-горе.

Името на двамата печеливши участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Paradise Center  : https://www.facebook.com/paradisecenterbulgaria/?fref=ts измежду всички участници в играта.  Спечелилият ще получи наградата си от бюро „Информация“, находящо се на партерен етаж в Търговски център „Парадайз център“ след предоставяне на документ за самоличност.С регистрацията за участие участниците се съгласяват, в случай че спечелят наградата от играта, да бъдат фотографирани, излагани, показвани и обявявани по всякакъв начин в публичното простронство, в електронни и печатни медии, без за това да им се дължи каквото и да било възнаграждение от страна на Организатора.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара