Спечелете 135 000 награди от Каменица - футболни топки, халби и юбилейни кенове


Краен срок - 15 юли 2016

Участвайте с капачки от следните продукти, наричани Участващи опаковки:

    Kamenitza в стъклена бутилка от 0,5 л., с промоционален етикет;
    Kamenitza в пластмасова бутилка от 1,0 л., с промоционален етикет;
    Kamenitza в пластмасова бутилка от 2,0 л., с промоционален етикет;

Участващите опаковки са обозначени с промоционален червен етикет със заглавието на Промоцията “Празнуваме 135 г. Раздаваме над 135 000 награди“.

В Промоцията не участва кен Kamenitza и бутилка Kamenitza 0,33 л.

Под капачката на бутилката на Участващите опаковки може да намерите един от следните символи:




Ако под капачката на Участваща опаковка липсва символ, участникът не печели награда.


Награда Брой награди Описание на наградата
1 Юбилеен кен № 8 Kamenitza 100 000 1 (един) от серия 4 юбилейни кена № 8 Kamenitza 0,5 л. посветена на 135 г. Kamenitza и 50 г. Христо Стоичков
2 Халба футболна серия 35 000 1 ( една) от 6 бирени халби от специална футболна серия халби със специални дизайни, посветени на интересни факти от българската футболна история
3 Футболна топка 5 135 Винтидж футболна топка с брандинг Kamenitza

За участие в Промоцията купете Участваща опаковка, отворете я и погледнете под капачката:

a) Ако откриете символ „Кен бира“ печелите един ЮБИЛЕЕН КЕН № 8 KAMENITZA, който можете да получите в един от магазините, отбелязани със специален стикер на Промоцията. Наградите могат да бъдат получени в срок до 15 юли 2016 в рамките на работното време на магазина, срещу представяне на печеливша капачка. Списък с магазините можете да откриете на сайта на Промоцията www.kamenitza.bg или на тел. 02/9030400.

b) Ако откриете символ „Халба“, или символ „Топка“, печелите една ХАЛБА ФУТБОЛНА СЕРИЯ, съответно една ФУТБОЛНА ТОПКА. Наградата можете да получите след като в срок до 15 юли 2016 се обадите на тел. 02/9030400, за да се регистрирате като спечелил и да бъде организирано предоставянето на наградата. Наградите ще бъдат предоставяни по куриер, срещу предоставяне на печеливша капачка.

c) В случай че под капачката липсва символ, участникът не печели награда.

Участниците трябва да запазят като доказателство капачките с печеливши символи. На съхраняваните капачки трябва ясно да се виждат символите. За да получи наградата, спечелилият участник е длъжен да предаде капачката, с чийто символ е спечелил.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Промоцията и само срещу предоставяне на печелившите символи. Ако участникът не предаде капачките на куриера, съответно в магазина (за наградата кен бира), той няма право да получи наградата и наградата не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност. Наградата се получава лично или от надлежно упълномощено за това лице.

Ако спeчелите ЮБИЛЕЕН КЕН №8, можете да получите наградата си в един от магазините, отбелязани със специален стикер на Промоцията. Списък с магазините можете да откриете на сайта на Промоцията www.kamenitza.bg или на тел. 02/9030400.

Участниците спечелили ХАЛБА – ФУТБОЛНА СЕРИЯ или ФУТБОЛНА ТОПКА ще получат наградата по куриер, за сметка на Организатора. Наградата се изпраща по куриер на пощенския адрес, посочен от участника при регистрацията по реда на част 8 тук по-горе. Доставките ще бъдат направени в работни дни, от 09:00 до 17:00 часа.

Участвай в КОНКУРСА

3 Коментари

  1. oshte ne beh chul i vidyal da e nekoy spechelil,lichno az kupuvam postojano kamenica druga ne piyem i mislim da ima IZMAMA ne iskam nagradi ,nagradi sa za osmoklasnici koyi piet kecheta po mezduchasie

    ОтговорИзтриване
  2. Спечелих топка ,но на 16.07.16г.:)

    ОтговорИзтриване
  3. И аз спечелих топка на 27.07.16,при толкова изпита бира срамота чак сега да почнат да излизат наградите,ще ви сменям :((

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара