Спечелете 1 000 000 бири Шуменско


Краен срок - 14 август 2016

Намери специалния символ от вътрешната страна на промоционалната златиста капачка от Шуменско 0,5л. и вземи своята безплатна бутилка бира Шуменско 0,5л. наградите могат да се получават само от обозначените в интерактивната карта обекти.

Участващата търговска марка е Шуменско, в съответните опаковки: Шуменско, оборотна бутилка 500 мл.;

Участващата опаковка ще бъдат идентифицирана с промоционален етикет (колие с посланието „1 000 000 бири под капачките“), а печелившите ще имат символ на бутилка под капачката.

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на промоцията, са следните: Бира Шуменско, оборотна стъклена бутилка 0,500 мл. – 1 000 000 бр.

Всеки над 18-годишна възраст, желаещ да участва в промоцията, трябва да закупи участваща в промоцията опаковка и да провери дали има печеливш символ под капачката. Гореупоменатaта награда, а именно бира, печелившият ще получи по начин, описан в точка 7. Под непечелившите капачки няма отпечатан символ или текст.

Участниците, спечелили бира, ще могат да я получат в предварително определени търговски обекти, обозначени със стикер, срещу предоставяне на печелившата капачка. Информация за търговските обекти от които могат да бъдат получени наградите ще бъде публикувана на www.shumensko.bg. Списъкът с търговски обекти може да бъде променяни в периода на промоцията, като промените ще бъдат отразявани в разумен срок на сайта на промоцията www.shumensko.bg. Едно лице може да вземе максимум пет броя награди в един ден от един обект, след изпълнение на условията по точка 8.

Наградите ще се предоставят на участници, имащи право да участват в промоцията (лица над 18 години), срещу валидна печеливша капачка, само ако печелившия символ спечелената награда е отпечатана от Организатора или от негови агенти на оригинална промоционална капачка. Промоционални капачки, които са нечетливи, деформирани, променени, дублирани, фалшифицирани, подправени или съдържат топографски и други грешки, включително манипулация на капачка, се считат за невалидни и се обезсилват.


Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

  1. Както и всичко в България и конкурса ви е ала бала. Във Варна кв.Победа бл 10 и много други обекти които ги има на картата ви че обекта участва в конкурса не искат и да чуят за него.Така че се връщаме на лидл с хубавата евтина немска бира Успех.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара