Спечелете таблет, комплект книги и още награди от ИК "Анубис"


Краен срок - 15 юни 2016

Потребителите ще трябва да се регистрират, идентифицирайки се със свои две имена, имейл адрес и телефон (по избор). В чекбокс ще трябва да отбележат дали спадат към следните категории: ученик, преподавател или родител, както и да потвърдят, че са прочели и са съгласни с Общите условия на Играта.

Потребителите избират между две опции:

1) Номинация** – позволява въвеждането на името* на преподавател, учебното заведение, в което преподава и евентуално послание към него, за който в последствие да бъде гласувано в:

2) Гласуване: всеки регистрирал се потребител има право да гласува за колкото преподаватели от списъка пожелае, но само по веднъж за един регистриран преподавател.

*Името на преподавателят трябва да бъде изписано правилно на кирилица, за да бъде включен той в списъка за гласуване!

**Всяка номинация ще премине през одобрение от администратор.

Награди:

- 1 таблет за преподавателя, събрал най-много потребителски гласове

- 1 комплект книги от поредицата „География“ на издателство „Булвест 2000“ за всеки преподавател, събрал най-много точки във всяка от трите категории.

- 1 комплект книги от поредицата „История на България“ на ИК „Анубис“ за всеки преподавател, класиран на второ място по точки във всяка от трите категории.

- 1 книга „Български приноси в европейската цивилизация“ за всеки преподавател, класиран на трето място по точки във всяка от трите категории.

- 10 награди – по една за всеки от 10 изтеглени на произволен принцип гласували в апликацията за своя любим преподавател.

Имената на печелившите участници, които отговарят на условията за получаване на наградата ще бъдат обявени на интернет адресите https://www.facebook.com/bulvest/app/801223083354793/ и https://www.facebook.com/anubis.bg/app/801223083354793/, както и на официалните Фейсбук страници на ИК „Анубис“ (https://www.facebook.com/anubis.bg/?fref=ts ) и издателство „Булвест 2000“ (https://www.facebook.com/bulvest/?fref=ts ).

Организаторът ще се свърже с печелившите, за да ги уведоми за спечелените награди, за да бъде уточнен начина да бъдат получени те.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара