Спечелете 3 велосипеда DRAG - един за възрастен и два детски


Краен срок - 25 май 2016

Участвайте в най-новата ни игра "Живей здравословно със Siemens"!

Да живеете здравословно с нас е лесно, защото можете да спечелите един от три страхотни велосипеда с марка DRAG - един за възрастен и два детски.

Играта стартира на 27.04.2016 г. и ще протече в три стъпки.

Направете първата стъпка към спечелването на наградата като се регистрирате в приложението на играта.

Наградите може да разгледате тук:
1. Grand Canyon TE - http://bit.ly/235zjYn
2. Hardy - http://bit.ly/1T42Tbc
3. Little Grace - http://bit.ly/1VRRNwS

След заявяване на желание за участие в Играта, участниците трябва да преминат през три стъпки, които ще бъдат обявявани поетапно:
а) Първа стъпка: попълване на регистрационна форма с име и електронна поща за контакт;
б) Втора стъпка: Изпращане на снимка, в която участниците проявяват физическа активност;
в) Трета стъпка: Отговаряне на забавни въпроси;

Всеки, изпълнил трите стъпки, участва в жребия на томболен принцип за спечелване на наградите без значение по кое време в периода на играта (27.04.2016г.-25.05.2016г.) се е включил.

4. Организаторът има правото да дисквалифицира участие снимка и да не допусне лице до играта, ако не са спазени Общите условия.

На 25.05.2016 г. ще бъдат обявени трима победители („Победители”), които имат право да получат една от описаните в т. ІІ. от настоящите Общи условия награди.

Тримата избрани победителите могат да получат еда от трите:

- Голяма награда - велосипед за възрастен модел Grand Canyon TE (Повече информация за модела);
- Две награди - детски велосипеди модел Drag Hardy Junior (Повече информация за модела) и/или дамски модел Drag Little Grace (Повече информация за модела) в зависимост от пола или желанието на спечелилия наградата. За да бъдат закупени правилните размери велосипеди, Организаторът ще изиска данни за ръста на победителя или негов избранник, който може да ползва велосипеда.

Един и същи Участник не може да получи повече от една награда, независимо от броя на неговите участия (заявки за участие). Списък с Победителите ще се обяви на интернет страницата на Играта www.facebook.com/SiemensHomeBulgaria/. Победителите се уведомяват чрез писмо на електронната им поща от служители на Организатора в срок от 2 работни дни от датата на избирането на Победителите. Наградите се получават чрез куриер до точен адрес, подаден от участниците в рамките на 7 (седем) работни дни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара