Спечелете комплект детско спално бельо и елегантен спален комплект


Краен срок - 20 май 2016

Настъпи зеленият сезон на годината, време е да помислим и за малко разнообразие в спалнята. Предлагаме ви да преобразите настроението в спалнята с лекота. С малко усилия и доза късмет, можете да спечелите от Luxplast.bg специален комплект детско спално бельо за момченце или момиченце и елегантен спален комплект за спалня осигурени от Puhche.com.

Следвайте следните стъпки:

1) Напишете в търсачката google.bg думите “pvc дограма” или “пвц дограма”

2) Вижте на коя позиция поред от първия резултат излиза страницата на Luxplast.bg

3) След като сте намерили резултата от www.luxplast.bg, кликнете на него, копирайте URL адреса и споделете във Facebook.com и/или Google+

4) Разгледайте пвц (дограмата) профилите, които се намират на страницата с пвц прозорци, харесайте си един от тях, отворете го и разгледайте добре.

5) Изпратете на имейл game@luxplast.bg позицията на страницата (от стъпка 2), както и кой модел пвц профили ви допада и какви са възможните цветови варианти за него,  прикачете и скрийншот от (стъпка 3) споделения линк в социалните мрежи заедно с имената си и телефон за обратна връзка.

Награда: 2бр. Спално бельо от http://puhche.com (за спалня и детско легло)

Участието в Играта не е свързано с покупката на стока или услуга и всеки има право да участва в нея безплатно.

Метод на определяне на печелившия: случаен, томбола. В томболата участват всички, които са изпълнили условията в посочения срок.

Организаторът ще се свърже с печелившия на посочения от него телефон за обратна връзка, за да уточни получаването на Наградата.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара