Спечелете един от 3-те страхотни уреда Philips Airfryer


Краен срок - 26 април 2016

Philips отправя предизвикателство към вас, а темата, която ще дискутираме, събира на едно място здравословния начин на живот и всички онези любими пържени изкушения на масата.

Дойде момент да сложим край на гузната съвест всеки път, когато хапнем от любимите пържени картофки, пържолка или кюфтенцата на баба. Новият уред Philips Airfryer позволява да пържим само с няколко лъжички или дори без мазнина. Технологията с нагорещен въздух прави храната сочна отвътре и хрупкава отвън. А на вас и вашето семейство остава да се насладите на вкусна, разнообразна и полезна храна, с до 80% по-малко мазнини.

Едно от най-хубавите качества на уреда е, че ви осигурява разнообразие на масата. Освен да пържите, с него може да запичате, печете на грил и да приготвяте дори и десерти като суфле например.

Philips Airfryer e подходящ и за големи семейства. Той е с капацитет от 1,2 литра (побира до 5 порции). С цифровия екран управлявате времето и температурата на готвене лесно и стриктно. Има и бутон за запаметяване на рецепта, така че следващия път да приготвите любимото си ястие само с едно натискане.

Но стига приказки. Сега имате възможност да тествате уреда и да споделите впечатления и резултати. През следващите две седмици това, което трябва да направите, е да отговорите на различни въпроси, които ще ни помогнат да се запознаем с вашите кулинарни навици. Първият от серията е: „Кое е вашето любимо ястие, което избягвате да похапвате заради високото съдържание на мазнини, но бихте го пробвали в Airfryer?“

Темата ни ще бъде активна в следващите 2 седмици, след което ще изберем три от вас, които ще имат възможността да тестват Philips Airfryer! Трите дами ще могат да пресъздадат емоциите си от срещата си с господин Airfryer.

Всеки от Тестерите ще получи уред за тестване 1 бр. уред за здравословно готвене Philips Airfryer. Общият брой на уредите за тестване в Играта са 3.

Тестерите се уведомяват чрез лично съобщение на посочения от тях e-mail адрес и/или на интернет страницата www.bg-mamma.com и/или в специалната тема в подфорума „Кулинария” от служители на Организатора. Ако настоящият адрес на някои от Победителите е извън гр. София, но на територията на Република България същите имат право да получат наградата си по куриер на предварително посочен точен адрес в рамките на 7 (седем) работни дни.

Получаването на уредите се удостоверява с приемо-предавателен протокол или обратна разписка (товарителница), подписани от всеки от Тестерите.

Всеки от Тестерите има ангажимента да публикува минимум 6 поста (по 3 на седмица) в рамките на периода 03.05.-17.05.2016 г., както и да отговаря на постъпилите към него въпроси от други потребители на сайта www.bg-mamma.com.
Структура и съдържание на изискваните публикации:
-   пост, анонсиращ получаването на уреда + снимки от разопаковането му
-   пост, съдържащ първи впечатления от уреда + първоначални впечатления
-   пост, съдържащ впечатления след 2-3 готвения
-   пост след направени 5 рецепти
-   Да дадат референция за уреда на сайта на Philips

Ако участникът изпълни всички условия, ще получи правото да задържи уреда за себе си, ако желае.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара