Спечелете 15 комплекта Nutra Effects Daily Care


Краен срок - 4 май 2016

За да участва в играта, Участникът е небходимо да влезе със своя личен Facebook профил чрез Facebook connect. Веднага след регистрацията Участникът оставя и своя имейл адрес, за да може Организаторът да се свърже с него след края на играта, ако е спечелил. В случай, че Участникът няма Facebook профил, може да се регистрира чрез своя имейл адрес, телефон и пощенски адрес.

Участникът има право да играе многократно, но може само веднъж да се регистрира и да участва в томбола за награди. В случай, че Участник направи опит да манипулира по какъвто и да е начин компютърната система на Играта, Организаторът има правото да го отстрани от участие.

 След като Участникът стартира Играта, на екрана се появява таймер, който отброява (30 сек.) и той ще може да проследи оставащото време.

Наградите в томболата са 15 бр. козметични сетове, с продукти Avon от серията „Nutra Effects“. Комплектите включват: освежаващ почистващ гел Nutra Effects; хидратиращ дневен крем Nutra Effects; разкрасяващ BB крем Nutra Effects.

Тегленето на наградите ще се извършва чрез жребий от упълномощен представител на Организатора на 02.05.2016 година, като от всички Участници, включили се в Играта и правилно са подредили продуктите, в рамките на 30 сек., на случаен принцип, ще бъдат изтеглени петнадесет печеливши Участници и петнадесет резерви. За резултатите от жребия се съставя протокол.

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Организатора до 2 работни дни след датата на теглене на наградите.

В срок до 5 работни дни след обявяване на печелившите Участници, ние ще се свържем с тях по email и ще бъдат обявени на Facebook страницата на Организатора.

Наградата се получава по куриер за сметка на Организатора на посочения от печелившия Участник, съответно на посочения от резервния печеливш Участник, точен адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара