Спечелете Мини дрон Parrot и всяка седмица 5 комплекта STR8 Live True


Краен срок - 5 юни 2016

1. Регистрирай се, за да ни споделиш своята истина. Ако нямаш профил, лесно можеш да създадеш такъв, като натиснеш “Регистрация”.

2. Помисли какво те изразява най-добре! Можеш да ни споделиш своята истина или да избереш някой от нашите цитати, който пасва най-добре на вижданията ти.

3. Напиши своята истина, за да разберат всички каква е тя! Избери как да изглежда твоето послание - можеш да редактираш и позиционираш както текста, така и снимката зад него.

4. Натисни бутона “spray your truth”, за да влезеш в томболата за страхотни награди. Толкова е лесно! Твоята истина вече е разпространена!

Всеки Участник има право на една регистрация в играта, но може да участва неограничен брой пъти.

За да бъде включен в томболата за награди, Участникът трябва да изпълни всички стъпки, описани в механизма на Играта.

След одобрението на администратор, финалното изображение се публикува в галерия, а Участникът се включва в томбола за награди.

Участието се регистрира в Играта, след като финалното изображение е одобрено от администратора за публикуване в галерията. Одобрение получават изображенията, които не съдържат и не насърчават употреба на алкохол, тютюн, наркотични вещества, голота или всяка друга форма на явно неморално поведение.

Седмичните победители ще бъдат избирани на томболен принцип между всички Участници, които не са печелили друга награда в Играта. Големият победител ще бъде избран от тричленно жури.

Голямата награда е 1 брой мини дрон Parrot тип квадрокоптер.

Седмичните награди са 5 броя STR8 Live True тоалетна вода 100мл и дезодорант спрей за тяло 150мл, за всяка седмица от активния период на играта.

Печелившите участници ще бъдат обявени на Интернет адрес www.sprayyourtruth.com/bulgaria в рамките на 3 работни дни след изтичане на всяка седмица от активния период на играта, както следва:

За Седмица 1 - до 20/04/2016г.
За Седмица 2 - до 27/04/2016г.
За Седмица 3 - до 04/05/2016г.
За Седмица 4 - до 11/05/2016г.
За седмица 5- до 18/05/2016г.
За Седмица 6 - до 25/05/2016г.
За Седмица 7 - до 01/06/2016г.
За Седмица 8 - до 08/06/2016г.
Голям победител - до 10/06/2016г.

Победителите ще бъдат уведомени чрез email за подробностите и начина на получаването на наградата, не по-късно от 5 (пет) работни дни след изтегляне на имената им. За да получи наградата си, всеки печеливш Участник трябва да изпрати на Администратора в рамките на 10 работни дни след получаване на уведомлението данни за доставка, като ясно посочи трите си имена, адрес за доставка и телефон за контакт.

Наградите ще бъдат доставяни с куриер за сметка на Организатора до 15 работни дни от датата на изпращане на потвърдителен e-mail с посочени данни за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара