Спечелете 5 дрона, 5 електронни четци, 5 камери и 5 говорителя


Краен срок - 10 април 2017

Право на участие в играта има всеки ученик на територията на Република България. Учениците под 18 години трябва да имат съгласието за участие на родител или законен настойник. При получаване на наградата и в случай, че победителят е под 18 години е необходимо да се попълни декларация от родител или законен настойник, с което се удостоверява, че родителят/законният настойник е съгласен да бъде получена наградата.

За да се включи в играта всеки участник трябва да посети интернет страницата на кампанията и да създаде свой профил. Регистрация (създаване на профил) на страницата на кампанията включва следните данни: име, фамилия, град, валидна електронна поща, телефон за контакт, училище и съгласие, че участникът е запознат с правилата на играта.

В рамките на кампанията ще бъдат публикувани 20 данъчни курса. В началото на всяка втора седмица след старта на играта ще бъде публикуван нов курс с нов данъчен тест след него. 


След края на всеки данъчен курс, публикуван на страницата на кампанията, участникът има възможност да отговори на 5-7 последователни въпроса, които са свързани с материала, представен във видеото.

Всеки тест ще бъде активен в продължение на две седмици (14 календарни дни).

Участниците във всеки тест след курса ще се състезават за награда.

В рамките на кампанията ще бъдат раздадени 20 награди.

Всеки верен отговор от данъчния тест носи на участника по 5 точка. На база на събраните точки, потребителят може да участва в играта за награда.

Всяка получена точка участва самостоятелно в жребия за награда за конкретния период.

Веднъж изпратен въпросник не може да бъде попълван повторно. Това не пречи потребителят да участва в останалите тестове, публикувани през следващите и/или предишни периоди. Колкото повече събрани точки има участникът, толкова по-голям е шансът му за печалба.

Участниците, които са отговорили на всички тестове след данъчните курсове и са събрали най-много точки от верни отговори ще могат да се състезават за портативни зарядни, комплект слушалки и тефтери с химикалки за тъч скрийн. Жребият за тези поощрителни награди ще бъде направен след края на кампанията.

Участниците в играта се състезават за 20 големи награди – 5 дрона, 5 камери за екстремни спортове, 5 електронни книги и 5 портативни говорителя. Наградите се разпределят на случаен, лотариен принцип, посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер. Участниците в играта се състезават за 20 големи награди в рамките на 10 месеца, разпределени на периоди. Жребият се извършва съобразно правилата, описани в „Механизъм на играта“.

Победителите ще бъдат избирани на случаен, лотариен принцип със специален софтуер.

Жребият включва всички участници, които са участвали в играта до момента на тегленето. Тегленето на награда за конкретните периоди ще се осъществява всеки понеделник след края на периода, в който тестът след курса е бил активен за потребителите. 


Победителите ще бъдат оповестени след 12:00 часа в деня на тегленето на наградите за конкретния етап от играта на интернет страницата vlezvchas.bg и на https://www.facebook.com/vlezvchas/.

В деня на всеки жребий победителите ще бъдат информиран и по имейл адреса, посочен в регистрационния панел на участника.

Освен печелившите, за всяка награда ще бъдат изтеглени и обявени и по двама резервни участници, които да получат наградата в случай, че титулярите не отговарят на официалните правила или на посочените при регистрация данни за контакт. В случай, че и резервите не отговарят на настоящите правила, то ще бъде извършено повторно теглене на победител и две резерви.

Организаторът има ангажимент да се свърже с победителите чрез съобщение, изпратено на e-mail адреса, посочен във формата за контакти в деня, в който е жребият за победител. Печелившият трябва да отговори най-късно до 3 дни след получаването на информационния имейл, с потвърждение за желание за получаване на наградата.

Всеки, спечелил награда в играта, има възможност да я получи лично в някоя от структурите на НАП в страната в 20 дневен срок от изтеглянето на печелившия.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара