Спечелете всяка седмица ваучер за 300 лв. и 10 подаръчни комплекта Cif & Domestos


Краен срок - 30 април 2016

Участието в Кампанията за седмичните и големите награди е обвързано с покупката на продукти от марките Cif и/или Domestos, а именно поне 1 брой промоционален комплект, съдържащ 2 продукта Cif и Domestos, или закупени 2 броя продукти с марката Cif или Domestos.

Всеки участник може да участва с неограничен брой регистрации. Един промоционален код, съответно код от касова бележка може да бъде регистриран само веднъж. Всеки участник може да спечели смао една награда в Кампанията.

Всеки, който отговаря на изискванията за участие и желае да вземе участие за седмичните и големите награди, следва да осъществи следното:

1. Да посети и да хареса фейсбук страницата на Cif&Domestos и да се регистрира чрез собствения си профил, като предостави достъп на приложението до профила си.

2. Да влезе в специално създаденото приложение „Чист дом, Чиста страна“, където в обозначен панел за регистрация трябва да въведе следната информация:

- вариант 1: един промо код от промоционалния комплект, съдържащ 2 продукта Cif и Domestos. Кодът се намира на Cif продукта, включен в промоционалния комплект.

- вариант 2: код от касовата бележка, удостоверяваща покупката на два продукта от участващите марки (Cif и/или Domestos) в периода на Кампанията.

3. Да попълни в обозначените полета своето име, фамилия и телефонен номер за обратна връзка, на който Организаторите могат да се свържат с участника с оглед получаване на награда, в случай че бъде избран за печеливш.

4. Да избере върху картата на България града, в който живее.

При осъществяване на предвиденото в т.5.2 и предоставяне на пълна, точна и ясна информация, ще се счита, че участникът се е регистрирал успешно в Кампанията и може да бъде избран за спечелване на една от общо 110 награди.

Всеки участник следва да запази касовата бележка, удостоверяваща регистрираната покупка, и да я предостави при получаване на награда, в случай че бъде избран за печеливш.

По време на цялата кампания, на случаен принцип от всички участници, осъществили успешна регистрация, ще бъдат изтеглени общо 110 победителя, които ще спечелят една от следните награди:

· 10 бр подаръчни ваучери, всеки от които на стойност 300 лв с ДДС

· 100 бр подаръчни комплекти с продукти за почистване Cif & Domestos. Всеки комплект е на стойност 20 лв. с ДДС.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за тяхната парична равностойност.

Тегленето на горепосочените награди ще се извърши на следните дати:

· 05.03.2016г. – 1 подаръчен ваучер и 10 бр подаръчни комплекта с продукти
· 12.03.2016г. – 1 подаръчен ваучер и 10 бр подаръчни комплекта с продукти
· 19.03.2016г. – 1 подаръчен ваучер и 10 бр подаръчни комплекта с продукти
· 26.03.2016г. – 1 подаръчен ваучер и 10 бр подаръчни комплекта с продукти
· 02.04.2016г. – 1 подаръчен ваучер и 10 бр подаръчни комплекта с продукти
· 09.04.2016г. – 1 подаръчен ваучер и 10 бр подаръчни комплекта с продукти
· 16.04.2016г.– 1 подаръчен ваучер и 10 бр подаръчни комплекта с продукти
· 23.04.2016г. – 1 бр подаръчни ваучери и 10 бр подаръчни комплекта с продукти
· 01.05.2016г. – 2 бр подаръчни ваучери и 20 бр подаръчни комплекта с продукти

При всяко едно от седмичните тегления на награди, ще бъдат изтеглени и по 3 (трима) резервни участника, в случай на дисквалифициран победител. Тегленето на наградите ще се извърши на случаен принцип седмично от всички регистрирали се в електронната база данни на приложението, качено на фейсбук страницата на Cif&Domestos.

Имената на печелившите участници ще бъдат публикувани на фейсбук страницата https://www.facebook.com/cif.domestos.bg най-късно 2 (два) дни след датата на изтеглянето им.

Организаторите се свързват с печелившите на посочените от тях телефонни номера при осъществяване на регистрация в срок от 5 (пет) работни дни или посредством лично съобщение на фейсбук страницата https://www.facebook.com/cif.domestos.bg.

За получаване на наградата всеки печеливш следва да представи на Организаторите или на техни подизпълнители документ за самоличност при получаване на наградата и копие от касовия бон със закупени продукти Cif и/или Domestos, с които се е регистрирал в Кампанията. Наградата не се предава на участника при непредоставяне от последния на копие от касовата бележка. Датата на касовата бележка, трябва да предхожда или да съвпада с датата на регистрацията на печелившия участник.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара