Спечелете еко уикенд, кошница за пикник, хамак или хладилна чанта от Bonduelle


Краен срок - 27 април 2016

Перфектното време за пикник е зад ъгъла. Бъдете подготвени. Сега, купете 2 продукта Bonduelle и регистрирайте кода от касовата бележка и може да спечелите хладилна чанта, хамак, сет за пикник или уикенд в прекрасен планински курорт!

Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, следва да закупи поне два продукта с марка Bonduelle. За всяка покупка потребителят трябва да въведе КОД и ЧАС от касовата бележка, удостоверяваща покупката на участващите в промоцията продукти на интернет адрес www.bonduellenature.bg

Ако желае да участва за голямата награда, следва да регистрира две или повече касови бележки в рамките на периода. Участват всички кодове, регистрирани от 00:01 часа на 07.04.2016 г. до 23:59 часа на 27.04.2016 г.

Преди да регистрира касовата бележка на www.bonduellenature.bg участникът попълва във формата за участие своите имена /собствено и фамилно име/, номер на мобилен телефон за връзка, адрес за доставка на наградата, електронна поща, час и код на касовата бележка. Тези данни ще бъдат използвани в съответствие със ЗЗЛД за идентифициране на участника при предоставянето на спечелената награда от играта и ще могат да бъдат използвани като база данни eдинствено от Bonduelle Group.

Всеки участник може да регистрира колкото желае касови бележки. Един участник може да спечели само една награда в края на периода.

Повторна регистрация на вече регистриран код няма да бъде допусната от системата. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.

След въвеждане кода и часа на касовата бележка, участникът веднага получава автоматично потвърждение дали регистрацията е преминала успешно.

Печелившите имена се теглят на лотариен принцип пред нотариус 04.05.2016.

В промоцията участват всички консервирани и/или замразени зеленчуци с марка Bonduelle, които се продават на територията на България.

В рамките на рекламната кампания участниците имат възможност да спечелят следните награди:

Голяма награда:
1 еко уикенд в Хотел Вила Марк, която се намира в живописното селце Краево, разположено в Западна Стара планина на 70 км от София. Пакетът е за двама възрастни и 1 дете и включва:

    две нощувки в двойна стая на база пълен пансион /закуска, обяд и вечеря – без напитки/,
    по 1 час езда на възрастен,
    по 1 час – цялостен масаж на възрастен,
    20 минути конна езда за дете от 5 до 11 годишна възраст
    ползване на басейн и шезлонг на басейна
    ползване на сауна.

Малки награди:

    10 кошници за пикник
    10 хамака
    10 хладилни чанти

Общият брой награди за целия промоционален период е 31.

Участниците са длъжни да пазят касовите бележки с печелившите кодове, с които са спечелили и да ги представят на куриера при доставянето на наградите им. Ако участникът не представи касовите бележки, той губи правото да получи наградата.

Наградите ще бъдат доставяни по куриер в срок до 30 дни от изтегляне на печелившите и обявяването им на на www.bonduellenature.bg

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара