Спечелете телефони Sony Xperia M4 AQUA, Samsung J5, Moto Xplay и HTC DESIRE


Краен срок - 8 май 2016

Направи красив ‪#‎SMART‬ подарък за Великден. Тагни в коментар свой приятел и може да спечелиш SAMSUNG J5

Играта ще се проведе на официалната страница на VIVACOM във Facebook.

Участниците се регистрират в играта като отбележат свои Facebook приятел/и в коментар под публикацията на играта. За валидни регистрации ще се броят тези, които са направили отбелязване на валиден Facebook профил.

Всеки валиден коментар с отбелязване на различен приятел в facebook се отчита като отделна регистрация при теглене на наградите.

Няма ограничение в броя на отбелязванията на Facebook приятел/и в коментар под публикацията на играта, но един коментар, независимо от броя отбелязвания в него, се отчита само веднъж като регистрация за участието в тегленето на наградите

Наградите ще бъдат:
1 бр. телефон Sony Xperia M4 AQUA 
1 бр. телефон Samsung J5
1 бр. телефон Moto Xplay
1 бр. телефон HTC DESIRE 626G DUAL SIM

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички валидни техни коментари, регистрирани успешно в играта.

Томболата ще бъде теглена на 09.05.2016 г. , като в следствие на нея на страницата на VIVACOM във Facebook, ще бъдат обявени печелившите участници според броя награди в т.5, и равен брой резерви, в случай, че някой от печелившите не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с Победителите на посочения от него профил във Facebook.  За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 1 работен ден да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон за връзка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара