Спечелете 10 телефона Coolpad Porto S и 10 външни батерии


Краен срок - 5 юни 2016

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА:

Мобилен телефон - 10 броя

Външна батерия за мобилен телефон -10 броя

За участие в Играта участникът използва своя личен Facebook профил.

Участието се извършва посредством отговарянето на поне един от общо пет въпроса , които се актуализират на седмична база в играта.

Всяка седмица участникът следва да отговори вярно на поне един от общо пет въпроса, свързани с предаванията: „Семейни войни", „Кошмари в кухнята", „Откраднат живот", „Звездни стажанти", „Като две капки вода". Въпросите, свързани с предаванията, се актуализират на седмична база в играта.

За участие в Играта е необходимо потребител с потребителско име във Facebook.com, отговарящо на неговата реална самоличност, с активен, реален, личен профил във Facebook и на възраст над 18 години. Потребителят следва да посети уебсайта http://novatv.bg/fan/, където всяка седмица може да отговори на общо пет въпроса.

Всеки верен отговор на повече от един от зададените седмични въпроси носи допълнителен шанс за участие в седмичната томбола за победител, а именно:

    Един верен отговор на седмица - носи 1 възможен шанс (един шанс)
    Два верни отговора на седмица - носят 2 възможни шанса (двоен шанс)
    Три верни отговора на седмица - носят 3 възможни шанса (троен шанс)
    Четири верни отговора на седмица - носят 4 възможни шанса (четворен шанс)
    Пет верни отговора на седмица - носят 5 възможни шанса (петорен шанс)

В периода 25 април - 29 май на седмична база ще се избират на случаен принцип по двама победители сред всички отговорили вярно на поне един от зададените въпроси във всяка една от седмиците на периода, които ще печелят:

Голяма седмична награда: Мобилен телефон - общо 5 броя

Малка седмична награда: Външна батерия за мобилен телефон -общо 5 броя

На 5 юни 2016 ще се избират на случаен принцип общо десет победители сред всички отговорили вярно на поне един от зададените въпроси в седмицата 30.05-05.06.2016, който ще печелят:

Голяма седмична награда: Мобилен телефон - общо 5 броя

Малка седмична награда: Външна батерия за мобилен телефон -общо 5 броя

Обявените победители нямат право да участват в оставащия период на реализация на играта (т.е. спечелилият няма право на последващо участие в срока на играта). В случай, че наруши тази разпоредба, организаторът има право да ги дисквалифицира от участие.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара