Спечелете ваучер от Esprit и безжични слушалки


Краен срок - 7 март 2016

При участие в Играта може да спечелите един от 6-те подаръчни комплекта - предоставени от АПАРЕЛ ЕООД, АПАРЕЛ Варна ЕООД и АПАРЕЛ Ритейл ЕООД, съдържащи ваучер на стойност 50 лева за покупка в магазините на марката и специални безжични слушалки от ОББ.

Ваучерите могат да бъдат използвани в следните магазини на „АПАРЕЛ ЕООД, АПАРЕЛ Варна ЕООД и АПАРЕЛ Ритейл ЕООД: Мол България, The Mall, Мол Варна и Бургас Плаза до 31.03.2016 г. включително.

Играта се провежда на Facebook страницата на Обединена българска банка

За участие в Играта всеки желаещ следва първо да стане „фен“ на Facebook страницата на Организатора.

Всеки ден на страницата между датите 01.03 – 07.03 ще бъде обявявана по една загадка/въпрос или предизвикателство, свързано с предстоящия Международен ден на жената. Всеки участник ще има право на един опит на ден.

За участие в томболата всеки участник трябва да е отговорил правилно на поне 3 въпроса, от всички въпроси зададени в периода на играта посочен в т.2.2

Всички победители в Играта ще бъдат обявявани на 07.03 до 18:00 ч. на страницата на Обединена българска банка. Обявяването ще се извършва чрез изписване на името и фамилията, които участниците са посочили в своя Facebook профил.

Изборът на спечелилите ще се извършва на случаен принцип измежду всички, отговорили вярно поне на три въпроса в срока на провеждането й чрез използване на специализиран компютърен софтуер на Изпълнителя, осигуряващ шанс за Награда на всички участници.

В срок до 5 (пет) работни дни от обявяването на печелившите, съгласно т. 6.1. от Официалните правила, печелившият трябва да изпрати потвърждение за получаване на Наградата под формата на лично съобщение на Facebook страницата www.facebook.com/UnitedBulgarianBank, съдържащо трите му имена/три имена на лицето, което ще получи Наградата, телефон за връзка и адрес.

Наградата ще бъде изпратена чрез куриер за сметка на Организатора до адреса предоставен на Изпълнителя спрямо посочената инфoрмация от т.7.1.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара