Спечелете 4 смартфона Lenovo A6000 и таблет Yoga 2


Краен срок - 16 март 2016

Партньорството ни с Макс за Световния мобилен конгрес в Барселона продължава с двуседмична Facebook игра, в която четирима от вас ще спечелят по един смартфон Lenovo, а големият победител ще получи таблет Lenovo Yoga 2 10". Макс ще добави към всяка от наградите и предплатен пакет за 4G LTE мобилен интернет с 30 000 МВ включен трафик на максимална скорост + пакет Voicer.

Въпрос 1: Каква е максимално достижимата скорост в 4G LTE мрежата на Max?

а. 75 Mbps
б. 72 Mpbs
в. 12 Mbps

Един от отговорилите вярно ще спечели смартфон Lenovo A6000 + 30 000 МВ трафик за 4G LTE мобилен интернет от Макс с валидност 1 година + активирана услуга Voicer със заредени 5 лв.

След това още трима ще имат шанс да получат по още един брой от А6000 и същия пакет за бърз мобилен интернет.

В края на играта ще изтеглим и един от всички участвали с отговор на въпроса, който ще получи специален подарък - таблет Lenovo Yoga 2 10", също с включен 30 000 МВ трафик за 4G LTE мобилен интернет в мрежата на Макс и пакет за гласовата услуга Voicer с 5 лв. зареден кредит.

Печеливш ще бъде избиран за всеки от задаваните въпроси (общо 4). Изборът му ще става на лотариен принцип измежду всички отговаряли вярно на съответния въпрос. Ще бъде определен и голям печеливш, който ще бъде изтеглен измежду всички отговорили вярно на поне един от всички въпроси. Тегленето на всички печеливши ще бъде организирано след задаването на въпросите. Печелившите ще бъдат изтеглени в Дарик радио на 9 март (за първите два въпроса) и на 16 март (за следващите два въпроса и голямата награда в играта) и уведомени за това във Facebook профила, с който са участвали, и чрез публикация в nixanbal.com. Те трябва да отговорят на полученото съобщение до 7 календарни дни, за да бъде организирано получаването на наградата. Ще бъде необходимо победителят да потвърди своята самоличност, в противен случай ще загуби правото да получи награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара