Играй и спечели продуктови награди Тандем


Краен срок - 30 март 2016

Опитахте ли вече новия ни продукт - Сандвич Салам? Споделете ни снимка на вашия сандвич, приготвен с него, или ни представете интересна идея с какви продукти го комбинирате.

Трима от участвалите ще спечелят страхотни продуктови награди от Тандем!

На 28.03.2016 г. на стената ще бъде публикувана снимка с текст “Опитахте ли вече новия ни продукт - Сандвич Салам? Споделете ни снимка на вашия сандвич, приготвен с него, или ни представете интересна идея с какви продукти го комбинирате.” За да се включи участник в Играта, той трябва да публикува отговора си като коментар под снимката.

След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 30.03.2016 г.), чрез жребий на случаен принцип се изтеглят имената на трима участника, които печелят награда.

Наградният фонд за целия период на Играта включва 3 броя продуктови награди Тандем.

Профилите на печелившите участници ще бъдат обявени на стената на Facebook страницата на Тандем нa 31.03.2016 г. За да получат наградата си, те трябва да изпратят трите си имена, адрес и телефон чрез лично съобщение в страницата.

Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници на посочените от тях адреси, чрез куриер до 45 работни дни от предоставяне на адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара