Спечелете кухненски робот Philips, четец Kindle, 2 ваучера по 200 лв и спа уикенд


Краен срок - 2 април 2016

Участвайки в настоящата Игра, потребителите имат право да участват за спечелването на:

  Общо 1бр. ваучер за пазаруване в магазини PANDORA на стойност 200 лева
  Общо 1 бр. Електронен четец Kindle
  Общо 1 бр. Спа уикенд за двама в хотел Grand Hotel Bansko ***** на база All inclusive
  Общо 1 бр. Кухненски робот PHILIPS, модел HR7628/00
  Общо 1 бр. Ваучер за пазаруване в магазини Sport Depot на стойност 200 лева

Играта се организира в Интернет, в приложение, собственост на Организатора, намиращо се на Facebook страницата на Верея.

За да се включи участник в Играта, той трябва да се логне в приложението с профила си във Facebook . Играта представлява тест с 5 въпроса. За да се включи участник в Играта, той трябва да попълни и изпрати теста.

Всички печеливши ще се обявят на страницата в секция спечелили на 04.04.2016г.

Тегленето на печелившите за съответните награди се извършва на принципа на случаен избор с ползването на специална компютърна програма. Организаторът няма да ползва тази програма или каквито и да е други процедури и алгоритми по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно теглене на печелившите кодове.
В томболата участват всички потребители, които са се включили, спазвайки механизма на участие в Промоцията, описан в т. 6 по-горе.
Наградата ще бъде доставена по куриер след предоставяне на необходимата информация от печелившите, а именно изпращане на имейл на igra@vereia.bg следните данни за куриер: трите имена, точен адрес с пощенски код, телефон за връзка. Наградата ще бъде доставена в срок от 30 работни дни след претендиране и предоставяне на необходимите данни от страна на печелившите потребители.
Регистрацията на участник в Играта ще се счита за невалидна, ако имената, подадени от него при предоставяне на данни, не съвпадат с тези от личната му карта.

Награди, непотърсени в 20-дневен срок след края на Играта, ще бъдат раздадени на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара