Спечелете 32 GB USB флаш памет за смартфон


Краен срок - 17 април 2016

Споделете мнение за мобилните игри и спечелете 32 GB USB флаш памет за смартфон

Мобилният гейминг - това е темата в брой 10 на проучването nextrend, което организираме съвместно с VIVACOM. Електронните игри и начинът, по който играем на тях. Смартфонът като основно средство за достъп до този тип забавление и още...

Включете се с вашето мнение в анкетата до 17 април, за да оформим накрая статистика за това как и какво разцъкват на мобилния си българските потребители.

Един от всички гласували в nextrend #10 ще спечели USB 3.0 флаш памет с microUSB 2.0 накрайник на Sony, която може да се използва за смартфони и таблети.

В проучването nextrend имат право да участват всички читатели на nixanbal.com (Организатор), които прочетат и приемат Условията за участие. В томболата за награда нямат право да се включват членове на екипа на nixanbal.com, както и представители на спонсора VIVACOM.

За да участвате в проучването nextrend, е необходимо да отговорите на всички въпроси, отворени и затворени, и да попълните данните си (две имена, актуален телефон и имейл). С това участвате в томболата за Наградата. Всеки може да се запише само веднъж със своите имена, телефон и имейл. Едно име с различни имейли не се допуска за участие и при опит за манипулация участникът ще бъде дисквалифициран при тегленето на награда.

Печелившият ще бъде определен измежду всички участници, дали отговор на последния, отворен въпрос в проучването. Тегленето ще бъде организирано до 10 работни дни след приключване на nextrend. Печелившият ще бъде уведомен по имейл и чрез публикация в nixanbal.com. Той трябва да отговори на получения имейл до 7 календарни дни, за да бъде организирано получаването на наградата. Ще бъде необходимо победителят да потвърди своята самоличност, в противен случай ще загуби правото да получи награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара