Спечелете 4 ваучера по 100 лв. от eMAG и 56 GPS часовника Tom Tom


Краен срок - 28 февруари 2016

Всеки ден има нова игра! Предизвикай се, дай верен отговор и можеш да спечелиш GPS часовник Tom Tom.


Всяка седмица има лимитирана игра! Регистрирай 5 еднакви кода от опаковката на лимитирания трепач за достъп до нея. Дай верен отговор и имаш шанс да грабнеш ваучер от
eMAG за 100 лв.


Всеки отделен ден, в периода на активността (общо 28 дни), потребителите ще имат възможността да се включат в дневна игра, достъпна на www.moreni.bg Всеки нов ден ще се отключва нова игра, в която потребителят може да вземе участие. При вярно попълнен отговор потребителят участва веднъж в тегленето на дневните награди.

За да увеличи броя на участията си за съответно дневно теглене, всеки участник има право да изиграе някои от предните (вече отключени) игри. - Колкото повече правилни отговори на различните игри е успял да даде един участник , толкова повече пъти участва в съответното дневно теглене. Максималният брой дневни участия в томболата са равни на броя на отключените до съответния ден игри, като задължително условие е да се даде верен отговор.

Предвидените дневни награди са: 2 броя Multisport GPS часовник Tom Tom НА ДЕН (общо 56 бр. за периода на промоцията)

Теглене на наградите за съответен ден ще се състои на следващия ден като печелившите на ежедневните награди ще бъдат обявявани на промоционалния сайт www.moreni.bg в рамките на 12 часа след края на всяко теглене. Всички печеливши ще бъдат и индивидуално уведомявани съгласно условията по-долу.

Всяка седмица в периода на активността (общо 4 седмици за целия период), ще има седмични игри. Всяка седмица участниците ще имат възможност да отключат седмичната игра по следния начин:

Стъпка 1: От вътрешната страна на опаковката на вафла Морени с лешников вкус, 35г само. са отпечатани четири цифрени кодове в 10 различни варианта.
Стъпка 2: За да може да отключи седмична игра, е необходимо потребителят да събере и регистрира 5 еднакви кода.
Стъпка 3: Участникът следва да отговори правилно на въпрос в отключената вече игра.

По този начин участникът бива включен в томболата за седмичната награда.

Един участник може да участва в седмична игра за съответна седмица САМО ВЕДНЪЖ.

Потребител може да регистрира неограничен брой кодове до натрупване на 5 еднакви кода, но може да се включи само веднъж, т.е. ще бъде включен само веднъж при регистриране на 5 еднакви кода и даването на верен отговор на лимитираната седмична игра.

След седмичната томбола, 5-те еднакви кода, нужни за отключване на седмичната игра се нулират, но всички останали неизползвани кодове остават валидни за следващата седмица.

Веднъж отключена седмична игра, остава на разположение на участника до даване на верен отговор в рамките на съответната седмица.

Предвидената седмична награда е: 1 БРОЙ Ваучер за пазаруване от www.emag.bg на стойност 100 лв. (общо 4 броя за периода на промоцията – по 1 ваучер на седмица)

Тегленето на всяка седмична награда ще се извърша до 48 часа след края на всяка съответна седмица от промоцията като печелившите ще бъдат обявявани на промоционалния сайт www.moreni.bg в рамките на 12 часа след всяко теглене. Всички печеливши ще бъдат и индивидуално уведомявани съгласно условията по-долу.

Не се допуска спечелването на повече от една награда от всеки вид (един GPS часовник, един ваучер от еMAG на стойност 100лв.) от един участник в периода на промоцията.

Печелившите участници ще бъдат публикувани на www.moreni.bg и, като преди това ще бъдат уведомени чрез имейл съобщение , отговаряйки на което в рамките на 10 работни дни, трябва да заявят адрес за получаване на наградата.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка. При получаване на наградата, куриер ще изисква, печелившият да удостовери, печалбата си, като предаде 5те еднакви опаковки, с които е участвал в съответната седмица (това изискване е валидно само за големите награди – ваучер от eMAG на стойност 100лв).

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара