Спечелете ваучер за пътуване на стойност 200 лв.


Краен срок - 26 февруари 2016

До края на седмицата можеш да се включиш в кампанията "История на сбъднатите желания 2" с награда ваучер за пътуване на стойност 200 лв.

За да участваш в томболата трябва да си бил наш клиент в последните две години.

Изпрати ни на лично съобщение:
- твоя снимка със стоката, която си купил на изплащане, или проекта, който си реализирал с потребителските ни кредити;
- разкажи накратко защо си останал доволен;
- посочи трите си имена и рождена дата.

Печелившият Участник в Кампанията ще бъде определен чрез томбола, на случаен принцип, в присъствието на комисия от трима души. В тегленето на томболата за определяне на
печелившия Участник ще вземат участие всички обявени по реда на т.3.3. Участници.

Печелившият Участник ще бъде обявен на Фейсбук страницата на Дружеството в 12:00 ч., на 29.02.2016 г. (понеделник). За да заяви наградата си, печелившият Участник следва да се свърже с Дружеството до 18:00 ч. на 07.03.2016 г. чрез изпращане на лично съобщение във Фейсбук, съдържащо името му (име, презиме и фамилно име), точният адрес и телефонен номер за контакт с него.

Наградата се изпраща с куриер, с обратна разписка. В случай, че печелившият Участник не бъде намерен от куриера и наградата не му бъде доставена, той има на разположение 10 (десет) работни дни, за да я потърси. Наградата, непотърсена в посочения в предходното изречение срок, не подлежи на получаване от печелившия Участник.

Всеки Участник в Кампанията има право да участва само с една снимка или история на реализиран проект, във връзка с конкретен договор за кредит. В случай, че в посочения в т.2.1. период е сключил повече от един договор за кредит с Дружеството, Участникът може да изпрати снимка или история на реализиран проект за всеки един от сключените договори.

В разпределянето на наградите в Кампанията не могат да вземат участие клиенти (кредитополучатели) на Дружеството, които са имали 8 (осем) или повече дни просрочие по погасителния план, съгласно договора за кредит, във връзка с който получават право на участие в настоящата Кампания.

В разпределянето на наградите в Кампанията могат да вземат участие клиенти (кредитополучатели) на Дружеството, които са подписали договори за кредит, съдържащи в наименованието си изчерпателно посочени префикси, както следва: EMPL, EMLN, CARU, CARN, HOUS, LEIS, PLUS, CRED, CREX.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара