Спечелете тиган Tefal, комплект керамични съдове и книга на Джейми Оливър


Краен срок - 24 февруари 2016

Драги приятели,

Днес започва новият готварски конкурс “Целувка на вкусове”. Сгответе оригинална и вкусна рецепта със задължителното участие поне на един продукт на Bonduelle (Бондюел) и един продукт на Kikkoman (Кикоман). Съчетайте ги според вашите кулинарни умения и вдъхновение. Снимайте ястието и ни изпратете рецептата.

Няма ограничения за броя на рецептите, нито за вида им: супа, салата, предястие, основно ястие, сандвичи, палачинки и т.н. Следвайте 3-те стъпки: сгответе, опишете, снимайте.

Очакваме вашите рецепти със снимка до 24 февруари, включително, на адрес: konkurs@oishii-cuisine.com

Снимките трябва да са в jpg формат. Колажи не се приемат. Към всяка рецепта може да се приложат максимум 3 снимки.

Изпратените рецепти трябва да отговорят на изискванията: да не са “откраднати” от Интернет, да са авторски, да са използвани продукти и от двете марки, да имат снимка.

Одобрените за участие рецептите ще бъдат публикувани на http://www.oishii-cuisine.com/

Участниците имат възможност да спечелят следните награди:
• 1 тиган TEFAL
• 1 комплект керамични съдове Еmile Henry
• 1 книга „Моето меню за 15 минути” на Джейми Оливър

Тримата печеливши, избрани измежду всички участници, изпратили рецепта и снимка според правилата, от специално сформирано жури в екип – представител на ВК Комерсиал Европродукт, представител на Bonduelle Group и представител на Kikkoman Corporation ще бъдат обявени на http://www.oishii-cuisine.com/ на 29.02.2016г.

Специално сформирано жури в екип – представител на ВК Комерсиал Европродукт, представител на Bonduelle Group и представител на Kikkoman Corporation ще оценяват всички участвали рецепти като на тази, която най-много им харесва дават 15 точки, на втората – 10 точки, а на третата – 5 точки. Трите рецепти, събрали най-много точки, ще спечелят.

Сред основните критериите за подбор на победителите ще са:

  • Личен принос в рецептата
  • Атрактивност на снимковия материал
  • Подходящо съчетание между продуктите на Bonduelle и Kikkoman

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара