Спечелете преса за коса Philips MoistureProtect


Краен срок - 12 февруари 2016

Участвайте в новата игра на Radio Fresh! и Верига магазини ЗОРА!

Отговорете на въпроса на деня и в края на седмицата може да спечелите страхотна награда: пресата за коса MoistureProtect е последната иновация от Philips в грижа за косата. Тя има уникален сензор, който измерва влагата в косата и автоматично адаптира температурата, за да запази косата здрава, гладка и бляскава.

Всеки ден в сайта на радиото ще намирате по един въпрос. Отговорете правилно с коментар под поста във фейсбук и един от вас в края на седмицата ще спечели преса за коса Phillips!

Въпросът за днес, 08.02, е: Какво продава верига магазини ЗОРА?


ЗОРА отвори първия си магазин през 1991г. на улица "Козлодуй” 23 в София и това сложи началото на изграждане Верига от магазини в цялата страна.
ЗОРА предлага в своите магазини черна, бяла, IT и климатична техника.
ЗОРА има 34 търговски обекта в цялата страна и електронен магазин, или общо 35 магазина.

Ето малко повече за прекрасната награда: Пресата за коса MoistureProtect е последната иновация от Philips в грижа за косата. Тя има уникален сензор, който измерва влагата в косата 30 пъти в секунда и автоматично адаптира температурата, за да запази косата здрава, гладка и бляскава. Пресата MoistureProtect има дълги и подвижни керамични плочи, които лесно изправят косата без начупване и хвърчащи краища. С йонна грижа, 3 температурни настройки и бързо загряване до 15 секунди, за да постигате резултати като от фризьорски салон с лекота!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара