Спечелете 8 билета за Wimbledon, пътна чанта и 10 лимитирани бокала всеки ден от Stella Artois


Краен срок - 26 април 2016

Промоцията се провежда в заведения и магазини по списък публикуван на FB страницата на Stella Artois България и на уебсайта на Stella Artois. Участващите магазини и заведения са обозначени с промо-плакати, където това е възможно.

За да участвате в Промоцията, трябва да закупите Участваща/ и опаковка/ и:


Име на продукта

Разновидност

Разфасовка

Stella Artois

Стъклена бутилка

0,5л

Stella Artois

Стъклена бутилка

0,33л

Stella Artois

Наливна бира

0,5л

Stella Artois

Наливна бира

0,33л

Stella Artois

Кен

0,5л

Уникален код:

За всяка закупена Участваща опаковка ще получите специална Stella Artois промо-подложка със скреч покритие. При изтъркването на скреч покритието ще видите Уникален код, с който да участвате в Промоцията.

При закупуване на Участваща опаковка от участващ обект (магазин или заведение), промо-подложката можете да получите на касова зона или бюро „Информация“ в магазина, или от обслужващия персонал в заведението.


Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:


НАГРАДА

БРОЙ НАГРАДИ
БРОЙ ЗАКУПЕНИ УЧАСТВАЩИ ПРОДУКТИ ЗА УЧАСТИЕ ОПИСАНИЕ НА НАГРАДАТА
Дневна награда

Бокал Stella Artois Wimbledon edition

630

1
1 брандиран бокал Stella Artois Wimbledon Special Edition
Дневна награда
Пътна чанта Stella Artois

63

1
Пътна чанта с брандинг Stella Artois
Голяма награда Wimbledon Experience
8

11
Голямата награда включва: един билет за тенис турнира Wimbledon 2016 тип General Admission, хотел за 2 нощувки в единична стая, един двупосочен самолетен билет до Лондон

За да участват за наградите от Промоцията, участниците трябва да закупят Участващ продукт Stella Artois (по чл.6 по-горе) от заведение/ магазин, участващ в Промоцията. Участващите заведения/ магазини са обозначени с плакат на Промоцията, където това е възможно.

За всяка поръчана Stella Artois в Участващо заведение участникът ще получи от обслужващия персонал промо-подложка със скреч покритие, под което се намира Уникален код.

За всяка закупена Stella Artois в Участващ магазин участникът ще получи промо-подложка със скреч покритие, под което се намира Уникален код. Подложката може да бъде получена на касова зона или бюро „Информация” в съответния магазин.

Участникът трябва да регистрира на уебсайта на Промоцията www.stellaartoispromo.eu в регистрационната форма за участие Уникалния код и своя мобилен телефон за връзка.

Веднага след регистрацията на Уникалния код, участникът получава автоматично pop-up съобщение дали печели дневна награда. В случай, че печели една от дневните награди, участникът трябва да въведе в полетата трите си имена и точен адрес за доставка на наградата.

С регистрираните Уникални кодове, с които не е спечелил дневна награда, участникът участва за голямата награда ”Wimbledon Experience”, когато натрупа 11 Уникални кода, с които не е спечелил.

Участникът може да регистрира Уникални кодове по всяко време в срока на Промоцията – наведнъж или на няколко пъти. Участникът може да регистрира Уникални кодове без значение дали е закупил Участващия продукт от Участващо заведение или Участващ магазин.

Броят Уникални кодове, които участникът трябва да регистрира, за да участва за наградите от Промоцията, са както следва:

        За дневна награда Бокал Stella Artois Wimbledon edition – 1 (един) Уникален код;

        За дневна награда пътна чанта Stella Artois – 1(един) Уникален код;

        За голямата награда „Wimbledon Experience” - 11 (единадесет) Уникални кода.

Спечелилите участници се определят на произволен принцип, чрез томболи, които се осъществяват автоматизирано от софтуера на приложението, както следва:
* дневни награди „Бокал Stella Artois Wimbledon Edition” - раздават се ежедневно 10 награди;

* дневни награди „Пътна чанта Stella Artois” - раздават се ежедневно 1 брой награди;
* голямата награда”Wimbledon Experience” – томбола се провежда след края на Промоцията, на 28 април 2016. Теглят се осем спечелили. В томболата участват всички участници, регистрирали успешно до 23:59:59 часа на 26.04.2016 г.
Във всяка от томболите ще бъдат изтеглени и резервни спечелили участници, на които награда се предоставя в случай, че наградата не може да бъде предоставена на спечелил я участник.

Участниците трябва да пазят като доказателство всички промо-подложки с Уникални кодове, които са регистрирали, и с които са спечелили. На съхраняваните промо-подложки трябва ясно да се виждат Уникалните кодове. При получаването на наградата спечелилият участник е длъжен да предаде на куриера промо-подложките с Уникални кодове, с чийто кодове е спечелил, за да получи наградата си.

Кодовете, с които участник е спечелил награда, не участват в томболите за други награди.

Участник може да спечели не повече от една дневна награда от вид.

В томболите за дневни награди участват само регистрираните кодове за деня.

Участник може да регистрира неограничен брой пъти Уникални кодове, с което увеличава шансовете си в томболите за награди.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара