Спечелете козметика, парфюми, ваучери от H&M и IKEA, бижута и още много награди


Краен срок - 30 април 2016

Приятели, Спиди отново ви дава възможност да печелите награди, докато ползвате нашите услуги.

Очаквате ли да получите пратка? А пазарувате ли онлайн? Избери Спиди за доставчик на пратката!

Избери да получиш пратката в един от 310-те офиса на Спиди!
Регистрирай товарителницата и участвай за награда!

Цел на Играта е мотивиране потребителите да ползват офисите на Speedy за получаване на пратките си. Играта е с онлайн регистрация, като идеята е потребителите да въведат номера на товарителницата си, получена в офис на Speedy след 01.02.2016 г.

Всяко физическо лице, което е получило пратката си в офис на Speedy след 01.02.2016 г. и е регистрирало номера на товарителницата в играта, участва в тегленето за Наградите. Общо 30 участника, избрани чрез жребий на всяко 15-то и 30-то число от всеки месец (играта продължава общо 3 месеца до 30 април), ще спечелят наградите, за които са се регистрирали и които са обявени на сайта на играта.

Всяко физическо лице има право да участва неограничен брой пъти в играта, като регистрира номера на товарителницата си, получена в офис на Speedy след 01.02.2016 г.

За да участва в Играта всеки Участник, трябва да предостави своите Име, Фамилия, Телефон, Електронна поща (e-mail), Град, Пол, Възраст и Номер на валидна товарителница, получена в офис на Speedy след 01.02.2016 г.

Всяка отделна награда НЕ надвишава като стойност 100 пъти стойността на най-ниската услуга/покупка, която предлага организаторът.

Всяка отделна награда НЕ надвишава като стойност 15 минимални работни заплати.

Служител на Организатора се свързва с всеки един от 30-те печеливши Участници при регистрация адрес на електронна поща или чрез телефонно обаждане, за да ги уведоми за Наградата и реда на получаването й.

Печелившите Участници трябва да установят контакт с Организатора за получаване на Наградата в рамките на 5 (пет) работни дни от публикуване на обявата по точка 7.1 по-горе.

Печелившият Участник може да получи Наградата в рамките на 30 (трийсет) работни дни от публикуване на името му на интернет страницата освен ако не е уговорено друго между него и Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара