Спечелете тиймбилдинг, тенис маси, джаги, конзоли и още 60 награди от Jacobs 3in1


Краен срок - 31 март 2016

Събери екип от любими колеги и участвай с тях в Jacobs 3in1 Офис Лига, за да спечелиш страхотни награди за офиса! Сподели лаф, снимка от офис джунглата или видео как се забавлявате на работното място.

Стъпка 1: Потребителят трябва да се регистрира в сайта на играта и да създаде профил на своя отбор, попълвайки имената на своите съотборници (до 9 на бр.) и име на отбора си. Един потребител може да регистрира само един отбор, за да участва в Играта. Регистрацията е безплатна и за нея не се изисква покупка.

Стъпка 2: След като вече е регистриран, потребителят може да участва в трите зададени предизвикателства или по избор в едно или две от тях.

1. За да участва в Предизвикателството „Офис лаф“, потребителят трябва да качи един или няколко лафа на своя отбор.

2. За да участва в Предизвикателството „Офис Джунгла“, потребителят трябва да сподели забавна снимка/и, в която участват членове на отбора.

3. За да участва в Предизвикателството „Офис Комедия“, потребителят трябва качи видео, в което показва как отборът се забавлява в офиса.

За да може да участва в промоцията, всеки участник при регистрация трябва да въведе валиден, реален и действащ  имейл.

Потребителите могат да качват неограничен брой съдържание за всяко предизвикателство. През делничните дни, каченото съдържание се одобрява до 24 часа. Съдържанието, качено през почивните дни, ще бъде одобрено в рамките на първия работен ден. Съдържанието трябва да отговаря изцяло на условията, посочени в Раздел 4 по-долу. Качването на съдържание е безплатно и за него не се изисква покупка.

Потребителят трябва да събере максимален брой гласове (харесвания) за качено от него съдържание в трите предизвикателства, за да спечели награда. Гласуването е безплатно и за него не се изисква покупка. За предизвикателства Офис Лаф и Офис Джунгла печелят всяка седмица от кампанията първите петима, събрали най-много гласове за качено от тях съдържание. В предизвикателство Офис Комедия печели всяка седмица първият, събрал най-много гласове за качено от него видео.

За периода на играта, Организаторът ще раздаде общо 67 награди:

1. Награди в Предизвикателство Офис Лаф: 30 бр. малки награди - продуктови награди Jacobs 3in1.

2. Награди в Предизвикателство „Офис Джунгла“: 30 бр. средни награди - дартс, боксова круша, баскетболен кош.

3. Награди в Предизвикателство „Офис Комедия“: 6 бр. големи награди - тенис маса, джага, конзола.

Награда на журито – Тиймбилдинг за целия отбор.

Включвайки се в Предизвикателствата Офис Джунгла и Офис Комедия, потребителят трябва да отбележи предварително за коя от посочените в Предизвикателството средни и/или големи награди иска да участва.

Спечелване за всяка пропорционална част от наградите ще се извършват всяка седмица от периода на промоцията. Участникът ще участва в класацията за тази седмица, в която качи съдържание в дадено предизвикателство, както и всяка класация след това, в случай, че все още не е спечелил. Печелившите ще бъдат обявявани на www.jacobs3in1.bg  в рамките на 48 часа след края на всяка седмица от промоцията. В случай, че в дадена седмица броят на участията е по-малък от броя на наградите, които следва да се изтеглят, съответните награди се пренасят за следваща седмица.

Тегленето на Наградата на журито ще бъде в рамките на 168 часа след края на последната (шеста) седмица от промоцията. Журито ще се състои от лица, избрани от организатора, които ще преценяват участващите отборите на базата на тяхната оригиналност, креативност и качеството на каченото съдържание, съобразно материалите с които отборът е участвал в играта. Журито ще има пълна свобода при формиране на своята преценка и изборът му не подлежи на обосноваване и оспорване.

За предизвикателствата Офис Лаф и Офис Джунгла печелят всяка седмица от кампанията първите петима, събрали най-много гласове за качено от тях съдържание. В двете предизвикателства печелят отборите събрали най-много гласове (харесвания) съответно за качен лаф или снимка. В предизвикателство Офис Комедия печели всяка седмица първият, събрал най-много гласове за видео.

Не се допуска спечелването на повече от една награда от всеки вид (малка, средна или голяма) от един участник (с един и същ телефонен номер, имейл, с едно и също име и фамилия и посочен един и същи адрес за доставка) за периода на промоцията.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации "автоматично" вместо Участниците и/или други подобни злоупотреби. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) получаване на повече от една регистрация от едно лице; б) използване на повече от един профил от едно и също лице за участие в активността; в) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие (в т.ч. гласуване (харесване) на съответното физическо лице в активността; г) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или нарушение на правилата на активността.

Печелившите участници ще бъдат известени по имейла, с който участват в регистрацията си на www.jacobs3in1. В срок от 5 работни дни могат да заявят адрес за получаване на наградата, като попълнят данните си в получената форма за контакт на подадения от тях имейл. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници на посочен от тях адрес чрез куриер до 50 работни дни от края на играта в случай, че са спечелили и предоставили адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара