Спечелете над 1 000 000 награди от Coca-Cola


Краен срок - 1 април 2016

Спечели 500 ml Coca-Cola или код, с който да играеш за едномесечен  Spotify Premium абонамент.

Погледнете под капачката на Coca-Cola, Coca-Cola Zero 500 ml и вижте дали печелите Coca-Cola 500 ml подарък. Ако под капачката има надпис „500 ml Coca-Cola“ печелите гореупоменатата награда. Ако има 9-цифров код,  той може да бъде използван за спечелване на едномесечен абонамент за услугата “Spotify Premium” посредством дигиталната активация  “MySPARX”.

Наградата „Coca-Cola 500 ml”  можете да получите в избрани търговски обекти, активирани с Промоцията /наградни центрове/, след предоставяне на капачка с печеливш символ. Повече информация за наградните центрове, може да се получи на телефон 0800 12345 (безплатно от всички оператори в страната).

Февруари 2016 - Време за музика в Spotify!

Сега с код за Mоите SPARX (MySPARX) от промоционална бутилка Coca-Cola или Coca-Cola Zero от 500 ml участваш автоматично в томбола за 1 от:

5000 едномесечни абонамента за Spotify Premium план за https://www.spotify.com/bg/

А напредването в нивата на Mоите SPARX (MySPARX) прави играта по-лесна - колкото си по-нагоре в нивата, толкова по-малко кредити са ти нужни, за да вземеш билет за награда.

Билетът се заявява автоматично при регистрация на съответния промоционален код, но не по-късно от 01.04.2016 г. Кредитите, придобити с кода, може да бъдат използвани за покупка на билети за други томболи.

Теглене на наградите:

a. 5000 едномесечни абонамента за Spotify Premium план за https://www.spotify.com/bg/ - на 02 април 2016 г.;

b. Информиране на печелившите: с известие в профилите на печелившите в Mоите SPARX (MySPARX) ) до 10 работни дни след тегленето на наградите.

Наградите се изпращат с известие в платформата Моите SPARX (MySPARX)  под формата на код за едномесечен достъп до план Spotify Premium на https://www.spotify.com/bg/  до 30 дни след тегленето на томболата.

Наградата едномесечен абонамент за плана Spotify Premium се разграничава от безплатния пробен месец абонамент за същия план, предоставян като част от предложение на платформата Spotify (https://www.spotify.com/bg/). 


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара