Спечелете кутия сърце с шоколадови сферички LINDOR


Краен срок - 15 февруари 2016

Вдъхнови празника на любовта с вълнуващо авторско послание към обичано същество, като включиш ключови шоколадови думички LINDOR:

“неустоим”, “шоколадов”, “топящ се”, “пълнеж”, “разтапящ”, “сърце”.

Можеш да развълнуваш и спечелиш (пожелаваме ти го!) сърцето на любим човек с шоколадово сърце LINDOR!

Играта “На любовна вълна с LINDOR” се провежда на “Шоколад LINDT  България”- официалната Фейсбук страница на марката LINDT за България.

Отбележи по коя радио станция си чул за играта. Ако си разбрал за играта от Фейсбук или друга уеб страница, то моля, от падащото меню избери “Интернет”

Използвайки посочените думички, сглоби любовно послание! Можеш да участваш само веднъж! Необходимо е да използваш минимум три от посочените думички и още твои думички като общият брой на символите в посланието да не надвишава 280.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени в томбола и oбявени по съответните радио станции, на Фейсбук страницата на LINDT и на lindt.bg .

Късметлиите ще получат метална кутия с форма на сърце с шоколадови сферички LINDOR, с която да развълнуват сърцето на любим човек.

Всеки ден се тегли и в радио ефир се обявява по едно име. В петък (12.02) измежду всички участници през седмицата се тегли и обявява още един късметлия, който печели голямо метално сърце LINDOR.

Наградите се получават до две седмици след изпращане на данни за доставка с лично съобщение на Фейсбук страницата “Шоколад Lindt, България”.

Късмет и влюбен месец!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара