Изберете и спечелете продукт по избор от Bodyography


Краен срок - 8 март 2016

Включeте се в играта на Bodyography и спечелете продукт по избор на най-новата марка професионален грим в България. Научете повече за Bodyography и напишете в коментар кой от продуктите сте нетърпеливи да пробвате. Трима от всички участници ще спечелят желания от тях продукт. Късметлиите ще бъдат избрани на случаен принцип и обявени в настоящата тема на 08.03.2016 г.

Най-големите почитатели на грима вече познават Bodyography и мнозина от тях с нетърпение очакваха голямата премиера на марката, която се състоя малко по-рано този месец в Деня на влюбените. Ако сте я пропуснали и първата среща с Bodyography все още ви предстои, внимавайте! Има опасност да се влюбите и дори да се пристрастите.

С какво ще ви впечатли Bodyography?
Накратко – този грим е различен. Със своите продукти, произведени в САЩ, Bodyography е символ на високо качество, а елегантните и луксозни опаковки, в които са поднесени – на изтънчен вкус. Но това, което го отличава, е че всеки продукт е създаден така, че да бъде нежен към лицето, а усещането върху кожата да е леко и естествено. Bodyography е професионален бутиков грим, обогатен с минерали, витамини, антиоксиданти и ценни природни съставки, полезни за кожата. Продуктите не съдържат глутен и парабени и не се тестват върху животни, а цветовете им са толкова красиви и дълготрайни, че няма как да останете безпристрастни към тях. Неслучайно Bodyography е сред най-предпочитаните марки грим в Съединените щати и любимец на жените в над още 50 страни по света.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара