Спечелете два смарт часовника Huawei Watch


Краен срок - 10 февруари 2016

Изпрати валентинка на твоя любим човек, а ние ще я отпечатаме и ще я изпратим в космоса!
Щом се приземи, ще я доставим на получателя й.

Освен това може да спечелиш два смарт часовника Huawei Watch – един за теб и един за твоя любим човек!

Какво е най-романтичното съобщение на Земята, което искате да изпратите на любимия човек за Свети Валентин? Тази година Huawei ще ви помогне и ще изпрати вашите валентинки и чифт смарт часовници Huawei Watch до ръба на стратосферата.

Вашето съобщение ще бъде качено на два Huawei часовници, които ще бъдат пуснати в космоса! С участието си вие и вашият любим ще имате възможност да спечелите много специална награда, тъй като пет двойки ще бъдат избрани, за да спечели по един чифт часовници.

Първите 1000 изпратени послания ще бъдат отпечатани върху специални картички и изпратени в космоса с метеорологичен балон. След като се приземят обратно на Земята, картичките ще стигнат и до получатели си.

Съобщенията, които участват в играта трябва да бъдат оригинални, да не са публикувани преди и да не нарушават авторските права на трета страна.

Всеки участник има право да участва само с едно съобщение в конкурса.

Петте двойки победители, които печелят големите награди ще бъдат избрани на база на това до колко техните послания са уникални, докосващи и отговарящи на тематиката на конкурса.


Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

  1. Ти ми даде всичко, което исках. Ти ми помогна с всичко, което ми е необходимо. Какво мога повече да поискам? Сега ще запечатам нашата любов с целувка-Целувам те любими мой.

    ОтговорИзтриване
  2. Обичай ме,за да не ти се изплъзне онзи миг,когато ме целуна!Имаш 366 възможности!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара