Спечелете 10 двойни билета за филма "АВЕ, ЦЕЗАРЕ!"


Краен срок - 25 февруари 2016

Участието в Играта е безплатно. За да се включите в Играта, трябва да сте регистриран потребител на "Икономедиа" (в id.capital.bg).

Преди да отговорите на първия въпрос, е необходимо да попълните формата, която се появява, след като натиснете бутона "Отговори". С нея предоставяте трите си имена по лична карта и актуален телефон за връзка. Тези данни няма да станат част от публичния ви профил в id.capital.bg. Те ще бъдат използвани само във връзка с участието ви в Играта.

Всяко физическо лице има право на участие само през един потребителски профил, регистриран в id.capital.bg.

Участието в Играта се изразява в даване на минимум един верен отговор на въпросите, задавани в хода на Играта

В периода на провеждане на Играта организаторите всяка седмица обявяват ново тематично ниво, което включва въпроси, свързани по някакъв начин с филма "АВЕ, ЦЕЗАРЕ!"

Към всяко ниво се публикува по един въпрос. Участниците могат да отговарят на въпроса от всяко ниво в рамките на 8 дни от задаването на въпроса. Всеки участник, дал правилен отговор на поне един от въпросите, зададени в рамките на играта, може да участва в играта.

Всеки правилен отговор на въпрос добавя името на участника по веднъж в списъка на участниците, сред които ще бъдат изтеглени наградите.

Етапите на играта са, както следва:

Ниво 1: ОСВЕТЛЕНИЕ

12.02.2016 – 18.02.2016 год.
В 10:00 часа на 12.02.2016год. ще бъде публикуван първият въпрос от играта и три възможности за отговор. За да участват в играта, потребителите трябва да изберат един от трите възможни отговора и да натиснат бутона "Отговори". На год. в 23:59 часа нивото се затваря за гласуване.

Ниво 2: КАМЕРА
19.02.2016 – 25.02.2016

В 00:01 часа на 19.02.2016 год. ще бъде публикуван вторият въпрос от играта и три възможности за отговор. За да участват в играта, потребителите трябва да изберат един от трите възможни отговора и да натиснат бутона "Отговори". На 25.02.2016год. в 23:59 часа нивото се затваря за гласуване.

Жребият за наградите се тегли на 26.02.2016 год.

Всеки участник може да отговаря на неограничен брой въпроси, включени в Играта, като името му ще бъде включвано в списъка с участниците, между които се разпределят наградите, толкова пъти, на колкото въпроса е дал верен отговор.

Всеки участник може да отговори на един и същ въпрос, зададен в рамките на Играта, само един път. Затова, когато избере отговор от предложените варианти и натисне бутона "Отговори", отговорът му се регистрира от системата и повече не може да бъде променян.

Печалбите се разпределят чрез жребий след края на Играта и имената на победителите ще бъдат обявени в публикация на www.dnevnik.bg/ на 26.02.2016 год.

Победителите в Играта се уведомяват за наградата си  чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали в id.capital.bg, или в телефонен разговор на посочения от тях номер. Когато участникът се уведомява по електронна поща, същият е длъжен в 2-дневен срок да се свърже с организаторите. В случай че не се съобрази с горепосочения срок, участникът губи правото да използва наградата си и арганизаторите имат право да я предоставят на друг участник, отговарящ на условията на Играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара