Спечелете 50 комплекта със сладки награди от Победа


Краен срок - 10 февруари 2016

В месеца на любовта открий бонбони "Черноморец" 94 гр. с романтичен облик за повече споделени мигове на наслада.

Напиши ни в коментар с какво пожелание към твоя любим човек би поднесъл този сладък жест и бъди един от 50-те творчески настроени късметлии, които ще получат комплект от две кутии бонбони, за да направят своите романтични моменти още по-вълнуващи и апетитни.

Играта се осъществява чрез публикувана пост-визия на страницата на „Победа“.

Участие заявява всеки потребител, който има желание да се включи, изпълнявайки условието да състави кратко пожелание към любим човек и го публикува под формата на коментар под визията на Организатора.

Задължително условие за участие е коментарът да бъде авторски и да не копира предходен   в Играта. В противен случай, участието на потребителя няма да бъде зачетено.

След изтичане на предварително обявения период на играта измежду регистрираните участници чрез специално генериран софтуер на произволен принцип ще бъдат изтеглени 50 (петдесет) победители.

Победителите ще бъдат оповестени публично на 10.02.2016г. във фейсбук страницата на „Победа“ след приключването на Играта.

Оповестяването на победителите ще се извърши чрез 5 (пет) разкриващи визии, съдържащи име, фамилия и профилна снимка на потребителите, съгласно описания по-горе механизъм.

Всеки участник, обявен за победител в Играта, има право да получи от Организатора награден комплект, наричан за краткост „Наградата“, който да му бъде доставен на посочен адрес чрез куриер за сметка на Организатора.

Наградата представлява комплект от два броя кутии с бонбони „Черноморец“ 94 гр. с празничен облик.

За да получи наградата, обявеният за победител участник указва адреса, където да му бъдат доставени спечелените продукти, чрез електронно писмо, изпратено на електронната поща на Организатора, а именно: igri@pobeda.bg.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара