Спечелете 30 броя СуперМеню от Aladin Foods


Краен срок - 15 февруари 2016

Карта за 30 броя СуперМеню от Aladin Foods, които ще бъдат спечелени от 1 победител. Печелившата рисунка ще бъде отпечатана на кутиите на детското меню на Aladin Foods.

Наградата ще бъде спечелена от участник, чиято рисунка отговаря на критериите за участие в играта.

Всеки участник в играта трябва да изпрати снимка на рисунка на своето дете на contact@aladinfoods.bg. Изпратената рисунка трябва да бъде съобразена с темата на играта „Нарисувай щастие“. Участниците трябва да са на възраст до 15 навършени години включително.

Рисунките трябва да бъдат изпращани до 15.02.2016 включително на посочения имейл заедно с уточнени град и име на детето, нарисувало творбата. На 16.02.2016 на страницата на Aladin Foods във Facebook ще бъдат обявени имената на 5 полуфиналисти, които ще се борят за голямата награда. Рисунките ще бъдат качени в специален албум, а феновете на страницата ще могат да коментират и харесват рисунките. Победителят ще бъде обявен на Facebook страницата на Aladin Foods на 01.03.2016 година. Рисунките ще бъдат оценявани според креативност, най-добро визуално представяне на темата „Нарисувай щастие“ и по красота. Кутиите на детското меню на Aladin Foods ще бъдат брандирани с печелившата рисунка за неопределен период.

Името на печелившия ще бъде обявено на Facebook страницата на Aladin Foods. Победителят ще получи уведомителен мейл на имейла, с който е участвал и трябва да се свърже с организаторите на info@aladinfoods.bg.  

Законният представител /родител или настойник/ надетето - победител в играта трябва дапотвърди, че приема наградата и да посочи обект от веригата Aladin Foods, от който ще я получи. За целта същият се задължава да декларира писмено пред Организатора качеството си назаконен представител на детето – победител в играта. Срок за получаване на наградата - карта с 30 СуперМенюта - 15 дни от потвърждаване на наградата и уточняване на обекта за вземане. Срок за вземане на 30-те СуперМенюта – до 6 месеца от потвърждаване на наградата. Наградата се получава само лично от обект на веригата срещу представяне на лична карта назаконния представител /родител или настойник/ на детето-победител на място в обекта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара