Спечелете всяка седмица тениска и 50 стикера за новия албум на Billa


Време е да стартираме и една от любимите на малки и големи игри – тази, свързана с новия BILLA стикер албум. Темата е „Праисторическите времена“.

Включи се, като дадеш верен отговор на поне един от всекидневните ни въпроси. В сряда ще изтеглим късметлията, който ще спечели уникална тениска и 50 стикера за своя албум.

„Праисторическите времена“ е темата на новия BILLA стикер албум. Той разкрива любопитни факти от времето, когато динозаврите и пещерните хора са обитавали планетата Земя. Докато събираш стикерите от албума, ще научиш какво всъщност са фосилите, колко са били големи зъбите на страшния Ти-Рекс или пък кога се е появил първият човек.

Албумът е наличен във всеки магазин BILLA на цена от 4.99 лв., а срещу всеки 15 лв. от сметката си за пазаруване ще получиш опаковка с пет безплатни стикера. Изданието съдържа 210 самозалепващи се стикера, като тази година ще те зарадваме и с 20 блестящи супер стикера.

За участие в Играта участниците следва да станат „фенове“ на Facebook страницата на Организатора.

Всеки ден Организаторът ще публикува въпрос, свързан с праисторическите времена, образуването на континентите, динозаврите, първите хора и т.н. Всеки, който желае да участва в Играта, следва до 12.00 часа на 03.02.2016 г. да публикува на Facebook страницата www.facebook.com/BillaBulgaria  правилен отговор на поне един от публикуваните въпроси.

Всеки Участник има право на неограничен брой участия в Играта.

Спечелилият Участник в Седмичната игра получава награда от 50 бр. самозалепващи стикера за стикер-албум „Праисторическите времена“ и дизайнерска тениска „Билла рекордьор“ („Награда“).

Тегленето на Наградата се извършва на случаен принцип измежду всички участници, дали поне един верен отговор на публикуваните от Организатора въпроси, чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за Награда на всички участници.

Спечелилият участник ще бъде обявен на Facebook страницата www.facebook.com/BillaBulgaria  на 03.02.2016 г. до 24:00 часа (българско време).

За получаване на Наградата спечелилият участник следва в срок от 5 (пет) работни дни да се свърже с Организатора на Играта като изпрати лично съобщение на Facebook страницата www.facebook.com/BillaBulgaria със следната информация: три имена, адрес, на който би желал/а да получи наградата си и телефон за връзка.

Наградата се получава чрез куриер на посочения адрес за доставка или лично от Централния офис на Организатора, намиращ се в: гр. София, бул. „България“ № 55.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара