Спечелете 2500 Milka възглавници и 5500 Milka чаши


Краен срок - 29 февруари 2016

Продукти участващи в промоцията – Milka големи шоколади /250 г. и 300г./.

За да получат награда от промоцията, победителите са длъжни да пазят и предадат на куриера, който доставя наградите, касовите бележки (фискални бонове) от закупения продукт (и), който доказва, че е била направена покупка на Milka голям шоколад (250г или 300г).

Механизъм на промоцията /играта/:

        Стъпка 1: Закупете минимум един Milka голям шоколади /250г. или 300г./.
        Стъпка 2: Регистрирайте стойността и номера от касовата бележка (касов бон) на интернет страницата www.milka.bg.
        Стъпка 3: Разбери веднага дали печелиш една от предвидените награди. Всеки участник ще бъде уведомен непосредствено след регистрацията на стойността и кода от касовата бележка, дали печели, както е описано в т. XI

Награди:

    Milka възглавници – общо 2500 броя за периода на промоцията.
    Milka чаши – общо 5500 броя за периода на промоцията.

Разпределението на става всеки ден на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в промоцията.

По така описаната механика на промоционалната игра, в периода й ще се разпределят за спечелване средно по 86 /осемдесет и шест/ броя Milka възглавници и 189 /сто осемдесет и девет/ Milka чаши на ден.

    Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Създаването на профил става чрез създаване на отделна регистрация. И при двата случая, потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен телефонен номер и да го потвърди. За целта на предоставения телефонен номер участникът ще получи SMS с код за сигурност, който е необходимо да въведе в специално поле, за да завърши успешно регистрацията на профила си.

    Печелившите участници получават наградите си САМО след представяне на касовата бележка за закупените продукти Milka пред куриера (стойността и номера, от която предварително са регистрирали, за да участват). Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка. Като изключение сме готови да приемем касови бележки с допълнително написано от продавача име на закупения продукт. В този случай обаче, касовата бележка трябва да бъде подписана и подпечатана от съответния търговец.

    ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НА МЯСТО, КОЕТО ДА ПРЕДПАЗИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

Печелившите участници ще бъдат известени веднага след регистрацията чрез допълнителен екран и СМС съобщение на регистрирания мобилен телефон, на който ще получат телефонен номер, на който трябва да подадат своите данни за доставка в 10 дневен срок. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Един участник може да направи максимум 5 регистрации на денонощие и 30 регистрации за целия период на промоцията.

Всеки пореден опит ще бъде считан, като невалидна регистрация.

Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара