Спечелете истински сертифициран диамант за Св. Валентин


Краен срок - 14 февруари 2016

СПОДЕЛИ електронна картичка от серията Exclusive LOVE на Минерална вода ‪КОМ EXCLUSIVE‬ и може да спечелиш истински сертифициран диамант за Св. Валентин!

За участие в игрите участниците следва да разполагат с активен профил в Интернет сайта www.facebook.com.

На Минерална вода КОМ в албум Exclusive LOVE периодично ще се публикуват постове, с визия насочена към празника на влюбените – Св. Валентин. За да се включи, участникът следва да откликне чрез споделяне на поне една от публикуваните електронни картички от 25.01.2016 г. до 14.02.2016 г., като споделеният пост трябва да е със статус „публичен”.

Изпълнителят уведомява спечелилите участници в петдневен срок чрез отделен пост и лично съобщение във Фейсбук.

За да получи наградата си, организаторите ще изпратят лично съобщение до профила на печелившия и той следва да изпрати своите лични данни – три имена, адрес и телефон за доставка под формата на лично съобщение в страницата на Минерална вода КОМ в срок от 10 дни след уведомяването му при условията на т. 5.3.

Наградите в играта се състоят в 4 бр. рекламни материали и една голяма награда – сертифициран скъпоценен камък (диамант).

Наградите се теглят чрез жребий на случаен принцип, измежду всички участници, изпълнили правилно изискванията на конкретната игра, освен ако в условието не е посочено друго.

Печелившите участници ще бъдат обявявани на Минерална вода КОМ и се уведомяват от Изпълнителя при условията на т.5.3.

Наградите се получават чрез доставка на посочен от победителя адрес, предварително зададен на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара