Спечелете 10 ваучера по 100 лв. от Billa и още 35 награди


Краен срок - 7 януари 2016

Празниците наближават с усещане за домашен уют и аромат на щастие. Вдъхнови се от рецептите в специалните ни празнични предавания и сподели вкуса на Коледа, за да я направим още по-весела.

За да вземеш участие в играта, трябва да се регистрираш в сайта чрез своя Facebook профил. Там ще видиш нашите 20 предложения за рецепти – избери любимата си и я сподели във Facebook, а ние ще те включим в томболата за награди. Не забравяй, че можеш да споделяш по една рецепта на ден и общо 20 рецепти за целия период на играта.

Наградите от играта ни са дневни и седмични. Дневните награди са престилка за готвене, таймер за готвене във формата на яйце и дървена дъска за рязане, а седмичните включват 10 ваучера за пазаруване от верига магазини BILLA на стойност 100 лв. и брандирана чанта за пазаруване. Тегленето на печелившите ще се извършва в началото на всяка седмица.

В рамките на периода на Играта ще се излъчат четиридесет и пет (45) печеливши, тридесет и пет (35) от които ще могат да спечелят дневната награда (тук „Дневна Награда“) за всеки ден от периода на Играта, състояща се от комплект от:

- престилка за готвене;

- таймер за готвене във формата на яйце;

- дървена дъска за рязане;

В допълнение на дневната награда десет (10) участника ще имат възможност да спечелят седмичната награда, състояща се от ваучер за пазаруване от верига магазини BILLA на стойност 100 лв. и брандирана чанта за пазаруване от 24 Kitchen ( тук „Седмична Награда“). Спечелилите ваучери за пазаруване са обвързани от правилата и условията за ползване на ваучерите, записани върху ваучерите и публикувани на www.billa.bg.

Датите, на които ще бъдат изтеглени печелившите участници са както следва:

- 14 декември 2015г.;
- 21 декември 2015г.;
- 28 декември 2015г.;
- 4 януари 2016г.;
- 11 януари 2016г.;

В края на всяка седмица от Играта, на всяка от гореизброените дати на случаен принцип чрез специално разработен за целта софтуер и в присъствието на нотариус измежду всички участници, споделили рецепта от двадесетте ( 20) рецепти, качени на Страницата , ще се избират по седем (7) участника (по един за всеки ден от седмицата на Играта), които печелят Дневната Награда и по двама (2) участника, които печелят Седмичната Награда. Печелившите ще бъдат обявявани на Facebook страницата на Канала: https://www.facebook.com/24kitchenbg/ в рамките на 72 часа от изтеглянето им. Всеки участник може да спечели само една награда от Играта – Дневна награда или Седмична Награда.

Представители на организаторите ще се свържат с печелившите посредством имейл на предоставените при регистрацията в Играта електронни пощенски адреси, за да ги уведомят за спечелената награда, и в рамките на 3 работни дни всеки печеливш следва да потвърди по електронна поща съгласието си за получаване на наградата.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара