Спечелете ваучер за пазаруване на стойност 90 лв.


Краен срок - 10 декември 2015

Спечели ваучер за 90 лв. за пазаруване в SHOPPING-TERAPIA.com!

В Играта могат да участват всички лица на възраст поне 18 години към момента на участие.

За да участвате в Играта, попълнете и изпратете онлайн формуляра за участие като следвате инструкциите на екрана. Кликнете върху линка, който ще получите по имейл, за да потвърдите участието си (“Основно Участие”). Участници с непотвърдено Основно Участие няма да участват в Тегленето. Можете да спечелите бонус участия в Играта (“Бонус Участия”) като препратите страницата на Играта на приятел над 18 годишна възраст, следвайки инструкциите за бонус участия, които се появяват на екрана след като Вашето Основно Участие бъде регистрирано, както и в имейла за потвърждение.

За да получите Вашите Бонус Участия, Вашият приятел трябва да вземе участие в Играта чрез Вашата препоръка/линк. Получавате по 5 Бонус Участия за всеки приятел, който участва в Играта по Ваша препоръка. Всички участия трябва да бъдат регистрирани в рамките на Периода за Участие в Играта.

Наградата включва: ваучер за пазаруване от Shopping-Terapia.com. Максимална парична стойност на наградата: 90 лв.

Присъждането на наградата е гарантирано. Награди не се предотстъпват, освен по решение на Организатора. Наградата не може да бъде разменена за паричната й стойност.

Шансовете за спечелване зависят от броя на валидните участия, получени по време на Периода за Участие.

Един (1) печеливш ще бъде изтеглен на случаен принцип измежду всички получени валидни участия. Тегленето на печелившия (“Тегленето”) ще се извърши на или около 11 декември, 12:00 от представител на Организатора, чийто решения са окончателни.

Печелившият ще бъде уведомен по имейл в рамките на 3 дни след Тегленето, с молба да потвърди желанието си да получи наградата, както и да предостави личните си данни (имена, адрес и телефон за контакт). Ако изтегленият печеливш не отговори на изпратения от Организатора имейл в рамките на 5 дни от изпращането му, откаже получаването на наградата или откаже да предостави личните си данни на Организатора, то Организаторът ще пристъпи към ново теглене на печеливш при същите условия.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара