Спечелете СПА уикенд за двама и освежаващи продукти Xylitol


Краен срок - 26 декември 2015

Приятели, имаме за вас една добра и една лоша новина. Добрата е, че днес стартира нашата игра за най-готино Коледно селфи с продукт на ‪#‎Xylitol‬, а лошата е, че играта ще продължи само 9 дни – до 26-ти декември!

Затова се включете в забавната надпревара и забавлявайки се с нас, си спечелете СПА уикенд за двама или освежаващи продукти #Xylitol.

Участник в Играта може да бъде всеки, който „харесва“ страницата на Дъвки LOTTE Xylitol във Facebook. Участието в Играта не е обвързано с покупка.

За да вземе участие в играта, всеки участник трябва да качи Коледно селфи с продукт/и Xylitol в своя профил и да отбележи страницата на Xylitol на селфито. Участниците трябва да направят снимката със своето селфи публична. Всеки участник има право да вземе участие в играта само веднъж.

Наградите са: 1 награда СПА уикенд за двама в хотел “Широка лъка” и 2 награди освежаващи продукти Xylitol .

Трите най-харесвани селфита ще бъдат трите победителя в играта. Албум със селфитата на победителите ще бъде качен след края на играта на фейсбук страницата на Дъвки LOTTE Xylitol на 28.12.2015г.

За да получат наградата си, Победителите се съгласяват да предоставят в лично съобщение до Организатора (във Facebook) следните данни: три имена, телефон за връзка.

Спечелилите участници са задължени да изпратят лично съобщение до Дъвки LOTTE Xylitol. В противен случай те губят правото си на награда.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара