Спечелете слушалки Sony ZX310


Краен срок - 3 януари 2016

Използвате ли YouTube и Spotify на смартфона си? Участвайте в анкетата и спечелете слушалки Sony

Започва новото издание на nextrend, в което основна тема ще бъдат услугите за стрийминг на видео и музика и начинът, по който ги използваме на смартфона си. Участвайте в проучването на nixanbal и VIVACOM и накрая един от вас ще спечели слушалки Sony!

Използвате ли услуги за гледане на видео или слушане на музика, които изискват интернет връзка, на смартфона си? Колко често? И кога основно - докато се излежавате на дивана след работа или на път към училище в автобуса?

Това са част от въпросите в новото издание на анкетата nextrend, с които ще проверим доколко в края на 2015 г. YouTube и Spotify са превзели смартфоните на българските потребители. Един от всички гласували ще спечели слушалки Sony ZX310!

В проучването nextrend имат право да участват всички читатели на nixanbal.com (Организатор), които прочетат и приемат Условията за участие. В томболата за награда нямат право да се включват членове на екипа на nixanbal.com, както и представители на спонсора VIVACOM.

Участието в томболата за награда се провежда на територията на Република България и наградата може да бъде изпратена в рамките на страната.

Печелившият ще бъде определен измежду всички участници, дали отговор на последния, отворен въпрос в проучването. Тегленето ще бъде организирано до 10 работни дни след приключване на nextrend. Печелившият ще бъде уведомен по имейл и чрез публикация в nixanbal.com. Той трябва да отговори на получения имейл до 7 календарни дни, за да бъде организирано получаването на наградата. Ще бъде необходимо победителят да потвърди своята самоличност, в противен случай ще загуби правото да получи награда.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара