Гласувайте за любим продукт и спечелете сауна за лице, ваучер и продукти на Aroma


Краен срок - 5 януари 2016

Скъпи приятели на Арома, дойде моментът от годината, в който избираме най-добрите продукти. Гласувайте за своя фаворит в конкурса "Любим продукт на 2015" и спечелете ‪‎награда‬. Гласът ви се отчита като оставите коментар след избрания продукт и след това го споделите в личния си профил във ФБ.

Гласувайте за любим продукт за 2015 в следните категории:
Грижа за кожата
Грижа за косата
Устна хигиена

Как? Влезте на страницата на продукта и оставете своите впечателния и коментари за избрания продукт. Споделете избора си в личния си профил във Facebook, за да участвате в томболата с награди.

В класацията участват всички продукти, които са публикувани в продуктовия каталог на сайта (без комплектите).

НАГРАДИТЕ

Специална награда - САУНА ЗА ЛИЦЕ BEURER
1 ваучер за 50лв. в www.aroma.bg
6 комплекта продукти от АРОМА
6 продукта по избор (по 1 за всеки участник)

Гласуването ще се поведе от 1 декември до 5 януари. Във всяка една от трите категории ще излъчим продукт-победител, който е събрал най-много гласове - коментари. Резултатите от конкурса ще обявим на 11 януари 2015 г.

Имената на печелившите Участници ще бъдат изтеглени на 11-ти януари 2015 г., посредством жребий на случаен принцип от базата данни с имената на участниците в конкурса „Любим продукт на 2015 г.“ . Специалните награди ще се дадат от експертен съвет на „Арома Козметикс“ след преглед на всички оставени коментари в конкурса. Имената на печелившите Участници ще бъдат оповестени на сайта на Арома  и във Facebook профила на Арома.

Наградите ще бъдат изпратени на печелившите Участници чрез куриер, при условие, че същите отговарят на условията на настоящите Официални правила и предоставят следната информация: (i) име, презиме, фамилия (вкл. и на латиница съгласно документите му за самоличност); (ii) постоянен адрес на територията на Република България; (iii) телефон за връзка.

Служител на Организатора ще се свърже с 14-те печеливши Участника чрез, за да ги уведоми за спечелената Награда и начина на получаването й.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара