Спечелете всеки ден страхотни награди от коледния календар на Кауфланд


Краен срок - 24 декември 2015

Отваряйте прозорче всеки ден и печелете страхотни награди!

Условия за участие:

Играта е с продължителност от 01.12.2015 г. до 24.12.2015 г. включително. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в Отдел Реклама и Връзки с обществеността. Данните на победителите ще бъдат обработени, за да бъдат информирани за печалбата и да получат наградата си. Имената на печeлившите ще бъдат публикувани на нашата интернет страница, в рубриката Играй и спечели / Нашите печеливши.

Можете да участвате в играта неограничен брой пъти. Можете да оттеглите съгласието си за публикуване на името си на страницата ни по всяко време до получаване на съответната награда, но в случай, че го направите, няма да можете да продължите участието си в играта. Моля, изпратете Вашето искане за оттегляне от играта на имейл: redaction@kaufland.bg

Правилата за защита на личните данни ще бъдат спазени. В играта не могат да вземат участие лица под 18 години, както и служители на "Кауфланд България ЕООД енд КО." КД и членове на техните семейства. Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка. Наградите не могат да се заменят за паричната им стойност. "Кауфланд България ЕООД енд КО." КД не носи отговорност при погрешно подадени данни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара