Спечелете фотоапарат Canon и 72 бутилки Пещерска отлежала


Краен срок - 24 декември 2015

Пещерска Отлежала ви кани да отброим заедно дните до Коледа!

А можете да спечелите и подарък. Ето как:

    Изтрийте прозорчето с днешна дата и разберете веднага дали печелите бутилка Пещерска Отлежала!
    Ако не спечелите днес – опитайте отново утре.
    Подаръци ще има всеки ден!
    След края на играта един от всички участвали ще спечели фотоапарат!

Играта се организира в Интернет, в приложение, собственост на Организатора, намиращо се на Facebook страницата на Пещерска.

За да се включи участник в Играта, той трябва да се логне в приложението с профила си във Facebook и да изтрие поне едно от прозорчетата с дати от картинката в секция Играй. Всеки ден се активира за игра само по едно прозорче – това с датата на съответния ден. Прозорчетата се разкриват автоматично от системата, ако не бъдат изтрити от потребител до края на съответния ден.

Веднага след изтриване на прозорчето, потребителят разбира дали печели малка награда - бутилка Пещерска Отлежала – 0.700ml. Имената на спечелилите се обявяват в секция Спечелили на Приложението.

След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 24.12.2015 г.), измежду всички участвали, чрез жребий на случаен принцип се изтегля 1 потребител, който печели голямата награда – Цифров фотоапарат CANON SX410HS BLACK. Името на спечелилия се обявява в секция Спечелили на 28.12.2015 г.

Наградният фонд за целия период на Играта включва:

    1 Цифров фотоапарат CANON SX410HS BLACK
    72 бутилки Пещерска Отлежала – 0.700ml

Предметните награди ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 45 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка. Наградата може да бъде получена лично илиот пълномощник с нотариално заверено пълномощно от спечелилия, като и в двата случая лицето следва да е навършило 18-годишна възраст.

Награди, непотърсени в 20-дневен срок след края на Играта, ще бъдат раздадени на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара