Спечелете 3 електрически кани Philips и 9 кутии с чайове и бонбони Лукчета


Краен срок - 12 декември 2015

Отговори на въпрос Подреди пъзела.

Печели награди всеки ден
Всеки верен отговор отваря една част от пъзела и ви гарантира участие в дневната томбола!

Дневни награди – 9 броя: бокс, пълен с чайове и бонбони Лукчета

Голяма награда – 3 броя: електрическа кана Philips

В играта Разходка в долината на „Лукчета“ могат да участват само регистрирани потребители на сайта jenite.bg. За да участват в играта, те трябва да са предоставили своя e-мейл адрес, телефон и адрес.

Всеки ден в сайта jenite.bg ще бъде публикуван дневен въпрос за играта "Разходка в долината на „Лукчета“. Верен отговор на дневния въпрос отваря по една част от пъзела и гарантира участие в томболата за дневните награди. Отварянето на всички елементи от пъзела дава възможност за участие в томбола за голямата награда. Потребителите имат възможност да отговорят на въпроси от предните дни във всеки един момент от играта. Потребителите ще разполагат с текстови жокер за всеки дневен въпрос.

Потребителите, отворили всички части от пъзела, участват в томбола за голямата награда.

Един желаещ може да участва само с един профил в играта и да се бори за предоставените награди. Участието на един човек с два или повече профила не е позволено.

Дневните награди,общо 9 на брой, ще се разпределят на случаен принцип чрез томбола, организирана от Организатора. Всеки ден ще се избира един участник, участвал предходния ден и дал верен отговор на дневния въпрос. Имената на победителите ще бъдат оповестени на интернет страницата на играта в раздел ПЕЧЕЛИВШИ.

3-те големи наградище бъдат спечелени чрез томбола на случаен принцип от 3-ма потребители, отворили всички части от пъзела. Тяхното име ще бъде оповестено на 14.12.2015г.

За връзка с победителите в конкурса Организаторът ще използва оставения и-мейл адрес и/или телефон на съответните потребители. Ако връзката не бъде осъществена поради неточности в някои от тези данни, Организаторът не носи отговорност за изпуснати от победителя ползи.

Спечелилият наградата участник е длъжен в срок от 3 дни след изтеглянето му като печеливш да уточни с Организатора как ще бъде организирано получаването на наградата му.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара